Nu siden blev flyttet denne uge har jeg fokuseret mest på det, så nyhederne er nogle dage gamle men de kommer igen.

Date A Live fjerde sæson kommer til oktober

Date A Live scene-showet på Light Novel Expo-begivenheden afslørede hovedpersonalet, rollebesætningen og et teaser billede til den fjerde anime-sæson søndag. Date A Live IV begynder at blive sendt i oktober 2021. Stemmelæggerne gentages fra de tidligere anime-sæsoner.

Date A Live fjerde sæson kommer til oktober

Kilde

The Greatest Demon Lord Is Reborn as a Typical Nobody romaner laves til anime

Fantasia Bunko meddelte lørdag, at et anime-projekt er på vej til Myōjin Katos The Greatest Demon Lord is Reborn as a Typical Nobody (Shijo Saikyō no Daimaō, Murabito A ni Tensei Suru eller The Greatest Mao Is Reborn to Get Friends) roman serie.

Beskrivelse

I sit tidligere liv var han kendt som Demon Lord Varvatos, en almægtig magiker og hersker. Men han var ensom efter tabet af sine venner og kære under hans magt opstigen, så i sine døende øjeblikke kastede Varvatos en reinkarnations-formular, så han ville få en anden chance for bare at være en normal fyr. Først ser det ud til at det fungerer – han er genfødt tusinder af år senere som landsbyboeren Ard. Desværre for ham er hans minder stadig intakte, og han er ikke klar over, hvor meget der er gået tabt i løbet af den tid, han ikke har brugt, og det ser ud til, at det vil koste ham sit normale liv

The Greatest Demon Lord Is Reborn as a Typical Nobody romaner laves til anime

Kilde

The Honor Student at Magic High School TV anime trailer og info

Aniplex afslørede lørdag rollebesætningen, personalet, en reklamevideo og det centrale billede til TV-anime adaptionen af Yu Moris The Honor Student at Magic High School (Mahōka Kōkō no Yūtōsei: The honor at magic high school) manga. Anime serien får premiere i år.

Trailer

Illustration

The Honor Student at Magic High School TV anime trailer og info

Information

Hideki Tachibana (Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? anden og tredje sæson, Armed Girl’s Machiavellism) instruerer anime serien hos studiet CONNECT (Strike the Blood franchisen, Armed Girl’s Machiavellism). Takashi Watanabe (Aria the Scarlet Ammo, Boogiepop Phantom instruktør) er assisterende instruktør. Tsuyoshi Tamai (Strike Witches, Pastel Memories) skriver og fører tilsyn med seriens manuskripter, og Ryōsuke Yamamoto og Takao Sano tilpasser Kana Ishidas designs til animation. Taku Iwasaki vender tilbage fra de tidligere værker i franchisen for at komponere musikken.

Anime har en tilbagevendende rollebesætning.

Kilde

The Misfit of Demon King Academy  får anime sæson to

“Kadokawa Light Novel Expo” begivenheden meddelte lørdag, at Shus The Misfit of Demon King Academy: History’s Strongest Demon King Reincarnates and Goes to School with His Descendants (Maō Gakuin no Futekigōsha ~ Shijō Saikyō no Mao no Shiso, Tensei Shite Shison-tachi no Gakkō e Kayō) light novel serie vil få en anden TV-anime sæson.

Sæsonen sendes i delte cours (kvartaler af året), og SILVER LINK vender tilbage fra den første sæson for at animere.

Trailer

Illustration

The Misfit of Demon King Academy  får anime sæson to

Kilder

Rise of the Shield Hero sæson 2 kommer til oktober

“Kadokawa Light Novel Expo 2020” afslørede lørdag, at den anden sæson af TV-anime-serien The Rising of the Shield Hero får premiere til oktober.

Crunchyroll bekræftede også lørdag, at det vil streame anime serien under titlen The Rising of the Shield Hero 2.

Trailer

Illustration

Rise of the Shield Hero sæson 2 kommer til oktober

Kilde

Kategoriseret i: