Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyheder: Ancient Magus Bride, Kud Wafter, The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel, Selection Project, Seven Deadly Sins

'Selection Project' idol reality show anime info

The Ancient Magus’ Bride får en 3 afsnit OAD

Den officielle Twitter-konto for Kore Yamazakis The Ancient Magus’ Bride (Mahō Tsukai no Yome) manga meddelte onsdag, at mangaen inspirere et nyt anime-projekt, der starter med en original anime-disk (OAD) serie med titlen Mahō Tsukai no Yome: Nishi no Shonen to Seiran no Kishi (The Ancient Magus’ Bride: The Boy From the West and the Knight of the Mountain Haze).

De beskriver OAD-serien som den “første del” af det nye anime-projekt. OADen på tre episoder vil komme med limited edition udgaver af mangaens 16., 17. og 18. bind (på japansk). Det 16. bind udkommer den 10. september 2021. Det 17. bind udkommer den 10. marts 2022, og det 18. bind udkommer den 10. september 2022.

Trailer

Beskrivelse

Yamazaki selv skriver historien til OADen, der foregår et stykke tid, før Chise tilmelder sig The College. Historien begynder med, at Spriggan besøger Chise og Elias hjem og bringer nyheder om en mærkelig ny Wild Hunt. En anden del af historien vil fokusere på Gabriel, en dreng, der er træt af at adskille sig fra venner og bo i et ukendt land og omstændigheder. Han vil løfte sløret, der skjuler ham fra magiens verden.

Illustration

The Ancient Magus’ Bride får en 3 afsnit OAD

Om projektet

Studio Kafka overtager produktionen af The Ancient Magus’ Bride fra WIT Studio med Kazuaki Terasawa (Overlord II og III episode instruktør) i instruktørstolen, hvor Aya Takaha vender tilbage for at skrive manuskripterne fra TV anime serien sammen med den nytilkomne Yoko Yonaiyama (Umamusume : Pretty Derby) og Hirotaka Kato vender tilbage for at lave karakterdesign.

Studio Kafka blev etableret for at producere den nye The Ancient Magus’ Bride OAD-serie i partnerskab med produktionsvirksomheden Twin Engine, som tidligere har supervised BURN THE WITCH og Pokémon: Twilight Wings. Vinland Saga karakterdesigner Takahiko Abiru, som også instruerede animationen på et par episoder af The Ancient Magus’ Bride TV-anime, og den tidligere nævnte Kazuaki Terasawa, hjælper med at lede studiet.

Kilder

Kud Wafter anime film trailer

Visual Arts og dets Key brand begyndte at streame en lang reklame video for den crowdfundede anime film baseret på Little Busters! spinoff visuel romanen Kud Wafter. Videoen afslører, at filmen får premiere i biograferne i Japan den 14. maj.

Trailer

https://youtu.be/48VuXwv2o8I

Illustration

Kud Wafter anime film trailer

Kilde

The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel spil laves til anime

Nihon Falcom annoncerede under deres 40-års jubilæums livestream at The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel (Eiyū Densetsu Sen no Kiseki) spil serie får en TV-anime i 2022.

Anime serien vil være et globalt projekt med det taiwanske spilfirma UserJoy (udvikleren af Falcoms værker i Asien uden for Japan), Funimation, indholdsfonden SYOU og anime planlægnings- og produktionsselskabet NADA.

Trailer

Beskrivelse

Den originale spilserie skildrede historien om Rean Schwarzer i militærakademiet i det Erebonianske imperium, men anime serien vil have en historie, der er handler om den vestlige del af det Zemuriske kontinent baseret på spillene.

Kilde

Selection Project‘ idol reality show anime info

Den officielle hjemmeside for anime-delen af Selection Project “Idol x Audition x Reality Show” multimedieprojekt afslørede de ni vigtigste rollebesætningsmedlemmer.

'Selection Project' idol reality show anime info

Medvirkende inkluderer (fra venstre til højre på billedet ovenfor):

Kilde

Seven Deadly Sins: Cursed By Light anime film siger farvel med ny trailer med premiere dato

Den officielle hjemmeside for The Seven Deadly Sins: Cursed By Light (Nanatsu no Taizai: Hikari ni Norowareshi Mono-tachi), den helt nye originale anime-film til The Seven Deadly Sins serien, begyndte at streame en ny teasertrailer til filmen. Videoen afslører filmens premieredato den 2. juli 2021. Webstedet afslørede også et nyt billede med teksten: “Farvel, Seven Deadly Sins.”

Trailer

Filmen har en helt ny historie af den originale mangaforfatter Nakaba Suzuki og vil forgå efter The Seven Deadly Sins: Dragon’s Judgment anime serien.

Illustration

Seven Deadly Sins: Cursed By Light anime film siger farvel med ny trailer med premiere dato

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Anden sæson af Malevolent Spirits: Mononogatari serien om en klan der arbejder med ånder der besætter ting får premiere om under en måned.

Figurer og merchandise

Fire nendoroids der udkommer i sidste kvartal 2023. Fra heste over en lærling til den måske største vampyr af dem alle.

Anime

Anden del af Masamune-kun's Revenge, der har den mundrette titel Masamune-kun's Revenge R, begynder om under en måned.

Mad

Pizza Hut Japan forsætter deres alternative pizzaer med en variant der blander to kendte wiener mad-produkter: pølser og kaffe.