Don’t Toy With Me, Miss Nagatoro bliver på 12 afsnit

Den officielle hjemmeside til Don’t Toy With Me, Miss Nagatoro (Ijiranaide, Nagatoro-san) anime serien har bekræftet at den bliver på 12 afsnit.

Listen over forårets serier er opdateret.

Kilde

Gloomy the Naughty Grizzly TV anime kommer i morgen

Gloomy the Naughty Grizzly

Den officielle webside for Chack Moris Gloomy Bear karakter afslørede flere medarbejdere og premiere dato den 12. april på TV-anime serien Itazura Guma no Gloomy (Gloomy the Naughty Grizzly).

Anime serien har premiere på Tokyo MX den 12. april.

Animeserien vil også streame på YouTube.

De nye medarbejdere inkluderer den originale skaber Chack Mori som animations-instruktør og serie-manuskript-superviser, Megu Yagi og Aimi Morodome som manuskriptforfattere, Kunihiko Mita og Yumiko Abe som 3D CGI-instruktører, Hitomi Satō som art director og Shōta Yoshida og Toshikazu Kuno som instruktør for fotografering. Kichich Yamadera lægger stemme til Gloomy i serien. Natsuki Hanae spiller Gloomys ejer Pitty. Takehiro Kubota (assisterende instruktør på ID: INVADED) instruerer anime serien.

Kilde

Kakushigoto opsamlings film trailer og info

Den officielle webside for TV-anime serien baseret på Kōji Kumetas Kakushigoto manga afslørede tirsdag, at den tidligere annoncerede biograf opsamlings film får premiere i Japan den 9. juli. Webstedet afslørede også en teaservideo og en teaserillustration.

Filmens fulde titel er Kakushigoto: Himegoto wa Nan Desu ka (Hvad er en hemmelighed?). Både videoen og illustrationen viser Hime som 18-årig.

Trailer

Illustration

Kakushigoto opsamlings film trailer og info

Filmen fejrer 30-året for Kumetas karriere som illustrator. Filmen indeholder yderligere klip samt “en anden finale”, der ikke blev vist i TV-anime-serien.

Kilde

Kamen Rider W sequel mangaen Fuuto PI får anime

Toei meddelte lørdag, at Fūto Tantei-mangaen får en anime-serie med titlen FUUTO PI, der i øjeblikket er planlagt at starte i sommeren 2022. Anime-projektet fejrer 50-året for Kamen Rider-franchisen. Funimation bekræftede fredag, at det vil streame serien, når den frigives.

Kamen Rider W sequel mangaen Fuuto PI får anime

Projektet er en sequel til 2009 serien Kamen Rider W.

Beskrivelse

FUUTO er under beskyttelse af Shotaro og Philip, men bizarre hændelser forekommer stadig ofte på den anden side af byen.

Tokime, en mystisk skønhed, dukker op og en ny ondskab kaster sin skygge over den blæsende by. Det er begyndelsen på en ny kamp for Kamen Rider W.

Kilde

Tesla Note er en ny anime af forfatteren til Tiger & Bunny

Mangaen Tesla Note af Masafumi Nishida får en anime-tilpasning i år. Den handler om spioner der kæmper for at få fat i en arv fra Nikola Tesla og kommer i år.

En promovideo er blevet offentliggjort på den officielle hjemmeside sammen med oplysninger om rollebesætningen og producenterne.

Trailer

https://youtu.be/yvLsJayYNvo

Roller

  • Konomi Kohara som Botan Negoro
  • Tatsuhisa Suzuki som Kuruma
  • Tomoaki Maeno som Ryūnosuke Takamatsu
  • Junichi Suwabe som Mickey Miller
  • Hiroshi Kamiya som Oliver Thornton

Illustration

Tesla Note er en ny anime af forfatteren til Tiger & Bunny

Kilde

Kategoriseret i: