Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Ny Yo-Kai Watch anime film info

Ny Yo-Kai Watch anime film info

Ny Yo-Kai Watch anime film infoDen officielle hjemmeside for Yōkai Watch anime film serien har afsløret at den næste film i serien får titlen Eiga Yōkai Watch: Forever Friends. Filmen får premiere i Japan den 14 december.

Taglinien på billedet siger: “Jeg troede, at vi altid ville være sammen.”

Beskrivelse

Filmen fortæller historien om sammenvævende venskaber mellem tre børn og yo-kai. Filmen foregår i 1960’ernes Tokyo, i Sakura Motomachi. En dreng ved navn Shin lever et fattigt men godt liv. Da hans mor – hans eneste familiemedlem – dør, rammer Shins ulykke bunden.
Det er, der en anden dreng ved navn Itsuki redder Shin. Itsuki har også mistet sin ældre søster. Shin, Itsuki og en ung pige med navnet Tae, der kan se yo-kai, bliver alle venner.
Shins guardian spirit Suu-san, en “Nekomata” kat og en anden ny yo-kai slutter sig til deres gruppe, og denne gruppe er i stand til at genvinde hvad det betyder at have en dyrebar familie. Denne nye familie skal nu stå over for en mystisk hændelse, og en chokerende virkelighed venter på dem

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

pointing
X