Anime

Banished From The Heroes’ Party anime udskudt

Den officielle hjemmeside for TV-anime serien baseret på Zappon og Yasumos Banished From The Heroes’ Party (Shin no Nakama janai til Yūsha no Party o Oidasareta node, Henkyō de Slow Life Suru Koto ni Shimashita) light novel serie afslørede torsdag, at anime seriens produktionskomité har forsinket animes premiere dato fra juli til oktober på grund af “forskellige omstændigheder.” Webstedet afslørede også en ny illustration og nye roller.

Banished From The Heroes' Party anime rykket

Belle ny anime film af Mamoru Hosuda trailer, illustration og info

Den japanske biografpremiere på filmen Belle, det seneste projekt af instruktør Mamoru Hosoda (Summer Wars, Mirai – The Girl from the Future) og Studio Chizu, er den 16 juli 2021.

Illustration

Belle ny anime film af Mamoru Hosuda trailer og illustration

Trailer

The Case Study of Vanitas teaser

En ny teaservideo er nu blevet offentliggjort på den officielle Twitter-konto for TV-anime-adaptionen af ​​Jun Mochizukis manga The Case Study of Vanitas (Vanitas no Carte), som endnu en gang bekræfter den planlagte start til juli 2021.

The Case Study of Vanitas manga laves til TV anime serie af Bones denne sommer

hololive Alternative anime trailer

Det virtuelle YouTuber-bureau hololive begyndte at streame en komplet reklame video for det nye hololive Alternative projekt fredag. Videoen viser eksemplet på temasangen “Dawn Blue” udført af Mori Calliope.

Record of Ragnarok anime serien får global premiere på Netflix den 17 juni 2021

Slow Loop anime info

Anime adaptionen af Maiko Uchinos Slow Loop manga blev annonceret i december sidste år, men nu er det afsløret at den vil få premiere til januar 2022.

Noriaki Akitaya (Bakuman., ORESUKI: Are you the only one who loves me?) instruerer hos CONNECT studiet. Yuka Yamada (Miss Kobayashi’s Dragon Maid, Asteroid in Love) tager sig af manuskripterne, mens Shoko Takimoto (ORESUKI: Are you the only one who loves me?) står for character designs og påtager sig samtidig posten som chef animationsdirektør.

Slow Loop anime info

Trese Netflix anime trailer

En officiel trailer til den originale Netflix anime udkom den 20. maj og kan ses på den officielle Netflix Anime YouTube-kanal:

Serien får verdenspremiere den 11 juni 2021.

The World’s Finest Assassin udskubbet og trailer

Som annonceret på den officielle hjemmeside for The World’s Finest Assassin Gets Reincarnated in Another World as an Aristocrat (Sekai Saikō no Asassin, Isekai Kizoku ni Tensei Suru) anime serien vil serien begynde til oktober 2021. Premieren var oprindeligt planlagt til juli.

Film

Anden Kakegurui live action film video

GAGA begyndte fredag at streame optagelser fra Kakegurui: Zettai Zetsumei Russian Roulette (Kakegurui: Last Resort Russian Roulette), live-action film sequelen baseret på Homura Kawamoto og Tōru Naomuras Kakegurui – Compulsive Gambler manga.

cenen viser skolens kastesystem, der falder sammen, da eleverne alle kræver kampe med studenterrådets medlemmer.

Live-action Kakegurui sequel film trailer og info

Kategoriseret i: