Anime

Fate/Grand Carnival komedie OVAers åbnings sekvens

Den officielle hjemmeside for Fate/Grand Carnival, det originale video-anime-projekt med to dele til Fate/Grand Order spillet, begyndte at streame animes åbningssekvens tirsdag.

Titelsekvensen indeholder temasangen “Super Affection”, den samme temasang som den tidligere Carnival Phantasm komedie-anime, nu udført af Rie Takahashi, Minami Tanaka, Rumi Okubo, Aoi Yūki, Nao Tōyama, Ayane Sakura, Saori Hayami, Ayako Kawasumi, Kana Ueda, Sakura Tange og Mai Kadowaki.

Den 30-minutters “1. sæson” Blu-ray-disk og DVD blev solgt onsdag, og den 30-minutters “2. sæson” Blu-ray-disk og DVD blev solgt den 25. august.

Fate/Grand Carnival komedie OVAers åbnings sekvens

Life Lessons with Uramichi-Oniisan fremviser hovedpersonen i ny video

Den officielle hjemmeside for TV anime serien baseret på Gaku Kuzes Life Lessons with Uramichi-Oniisan (Uramichi Oniisan) manga begyndte onsdag (i Japan) at streame en reklamevideo for hovedpersonen, Uramichi Omota.

Serien begynder den 5 juli 2021.

Life Lessons with Uramichi-Oniisan anime promo video og premiere dato

Figur

THE IDOLM@STER CINDERELLA GIRLS Riamu Yumemi DreamTech Figure Swimsuit Promotion

Udkommer oktober 2021, lavet af WAVE, skala 1/7

THE IDOLM@STER CINDERELLA GIRLS Riamu Yumemi DreamTech Figure Swimsuit Promotion

J-list

Manga

Manga pirat side administrator dømt til 3 år

Fukuoka District Court meddelte onsdag (japansk tid) at Romi Hoshino, også kendt som “Zakay Romi”, fundet skyldig for brud på ophavsret. Hoshino var webstedsoperatør af det ulovlige websted “Mangamura”. Retten dømte Hoshino, 29, til en fængselsstraf på tre år og en bøde på 10 millioner yen (556 tusinde kr). En anden bøde på 62 millioner yen (3,5 millioner kr) blev også pålagt. Disse er baseret på den genererede indkomst, som webstedsoperatøren betalte til en udenlandsk bankkonto.

Spil

Spiludvikleren MyDearest meddelte tirsdag, at de udgiver en DLC til Altdeus: Beyond Chronos, efterfølgeren til Tokyo Chronos VR-spillet. DLCen har titlen Episode Yamato. Den udkommer til Oculus Quest og Oculus Quest 2 den 10. juni.

ALTDEUS: Beyond Chronos VR spil udgiver Episode Yamato DLC den 10 juni