Anime

Bright: Samurai Soul anime-spinoff til Netflix filmen med Will Smith

Netflix annoncerede i dag at de arbejder i øjeblikket på en anime-film med titlen Bright: Samurai Soul, der er en spinoff af Will Smiths film Bright fra 2017. Flere detaljer om projektet er endnu ikke kendt. Det er imidlertid klart, at Kyohei Ishiguro (Occultic;Nine) vil instruere filmen.

Bright: Samurai Soul anime-spinoff til Netflix filmen med Will Smith

Beskrivelse

Izo, en Ronin og Raiden, en Ork, arbejder sammen for at bringe en ung elver pige og hendes tjerene elvernes land mod nord.

Edens Zero dato for global udgivelse på Netflix

Nu er der endelig en Netflix startdato for anime-adaptionen af Hiro Mashimas nuværende manga Edens Zero: Den 26 august 2021.

Edens Zero dato for global udgivelse på Netflix

Exception er en ny Netflix space-horror anime

Netflix har i dag annonceret at de i øjeblikket arbejder på en ny space horror anime med titlen Exception. Serien er baseret på en ny historie, der er skrevet af forfatteren og filminstruktør Hirotaka Adachi. Adachi er også kendt som Otsuichi og var blandt andet ansvarlige for Goth, Calling You og Zoo. Yoshita Amano, kendt fra Final Fantasy, står for character designs mens Yuzo instruerer.

Exception er en ny Netflix space-horror anime

Beskrivelse

I den fjerne fremtid blev folk tvunget til at forlade jorden og flytte til en anden galakse. Et team, hvis medlemmer blev skabt af en biologisk 3D-printer, når en planet, der kan blive gjort beboelig…

Magia Record: Puella Magi Madoka Magica Side Story anime sæson to kommer til sommer

Den officielle hjemmeside for Magia Record: Puella Magi Madoka Magica Side Story TV anime serien annoncerede i dag torsdag, at anden sæson vil få premiere til sommer. Webstedet bekræftede også at alle bag vender tilbage og udgav en ny nøgle illustration:

Magia Record: Puella Magi Madoka Magica Side Story anime sæson to kommer til sommer

Mobile Suit Gundam: Hathaway filmen kommer på Netflix

Netflix har annonceret at de har fået licensen til Gundam: Hathaway, omend de ikke har offentliggjort en premiere dato.

My Hero Academia fejrer afsnit 100 med en illustration

My Hero Academia afsnit 100 udkommer her på lørdag den 12. juni 2021. Anime er i øjeblikket i gang medn 5. sæson.

My Hero Academia fejrer afsnit 100 med en illustration

Shaman King 2021 kommer på Netflix til august

Den længe ventede ny adaption af Shaman King kommer på Netflix for os den 9 august 2021.

Shaman King 2021 kommer på Netflix til august

Figur

Kidou Sentai Iron Saga Teresa Bride Ver.

Udkommer oktober 2021, lavet af AniMester, skala 1/7

Kidou Sentai Iron Saga Teresa Bride Ver.

Manga

Jujutsu Kaisen mangaen er på pause, på grund af skaberens helbred

Shonen Jumps officielle Twitter bekræftede i dag, at Jujutsu Kaisen mangaen vil holde pause på grund af Gege Akutamis sundhedsproblemer. Pausen starter fra Shonen Jumps 29. udgave den 21. juni 2021 og har ikke nogen slutdato.

Spil

Tsukihime ny trailer til remake

TYPE-Moon Games har udgivet en ny trailer til den kommende visuel novel Tsukihime -A piece of blue glass moon-.

Visual novelen er en remake af ergo Tsukihime, som blev offentliggjort i december 2000 til vinter Comiket som dōjin spil. Dette er den første visuelle novel fra forfatteren Kinoko Nasu, som sammen med Takashi Takeuchi en kort tid senere grundlagde virksomheden Type-Moon. Denne er kendt i dag især for Fate franchisen. Remake udkommer i Japan den 26. august 2021 til PlayStation 4 og Nintendo Switch. Om og hvornår spillet også finder sin vej til Vesten ikke kendt på dette tidspunkt.