Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Fanfare of Adolescence anime om hestevæddeløb info

Fanfare of Adolescence anime om hestevæddeløb info
©Fanfare Anime Project

Aniplex afslørede søndag en ny stemmelægger til deres originale TV anime Fanfare of Adolescence (Gunjō no Fanfare). Yōjirō Itokawa vil spille karakteren Shūki Kyōriki (romanisering af karakternavne er ikke officiel). Shūki er en 15-årig dreng fra Gifu. Han er lidt af en ener, og han har en stærk konkurrenceånd. Hans far er en lokal hestejockey, og Shūki sigter mod at blive en af Japans topjockey en dag, så han går ind på akademiet.

Beskrivelse af serien

Serien foregår på et hestevæddeløbs-akademi, hvor tre 15-årige drenge træner til at blive jockeyer. Det treårige program er ekstremt hårdt, og ansøgere skal bestå ikke kun en akademisk, men også en fysisk og konditionstest. Yū Arimura er et tidligere populært idol, der, efter at have set hestevæddeløb for første gang, bliver forelsket i det og vil med på akademiet.
Shun Kanami voksede op på en ø og hørte kun om hestevæddeløb gennem radioudsendelser. I mellemtiden kom Amane fra en velhavende engelsk familie, og hans far var jockey. Han har tidligere studeret på flere hestevæddeløbs-institutter over hele verden.

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til januar kommer Delicious in Dungeon animeen der stiller det gode spørgsmål: Hvad hvis de monstre man slår ihjel i dungeons smager godt?

Anime

Filmen får premiere i Japan og streames på Netflix den 16. juni

Anime

Når sommeren er på sit højeste vender den lige så hede magiker Dark Schneider tilbage i anden sæson af Netflix moderne udgave af Bastard!!

Anime

Kenta Ishizakas Zatsu Tabi -That's Journey- manga om en rejsende, spirende mangaka laves til anime.