Aniplex afslørede søndag en ny stemmelægger til deres originale TV anime Fanfare of Adolescence (Gunjō no Fanfare). Yōjirō Itokawa vil spille karakteren Shūki Kyōriki (romanisering af karakternavne er ikke officiel). Shūki er en 15-årig dreng fra Gifu. Han er lidt af en ener, og han har en stærk konkurrenceånd. Hans far er en lokal hestejockey, og Shūki sigter mod at blive en af Japans topjockey en dag, så han går ind på akademiet.

Beskrivelse af serien

Serien foregår på et hestevæddeløbs-akademi, hvor tre 15-årige drenge træner til at blive jockeyer. Det treårige program er ekstremt hårdt, og ansøgere skal bestå ikke kun en akademisk, men også en fysisk og konditionstest. Yū Arimura er et tidligere populært idol, der, efter at have set hestevæddeløb for første gang, bliver forelsket i det og vil med på akademiet.
Shun Kanami voksede op på en ø og hørte kun om hestevæddeløb gennem radioudsendelser. I mellemtiden kom Amane fra en velhavende engelsk familie, og hans far var jockey. Han har tidligere studeret på flere hestevæddeløbs-institutter over hele verden.

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,