Figma Kagura Aya Morning Coffee Ver. er en figma figur af Aya Kagura fra det kommende eroge (voksencomputerspil) Se.Kirara. Det specielle ved spillet er at det er gratis, man kan hente det lovligt fra Nettet, men de satser så på at få penge ind via merchandise dertil. Figuren her er en af slagsen, idet man kan købe den sammen med spillet for 2800yen (172kr), reelt er det figuren man betaler for og får så spillet med som bonus. Normalt er det jo omvendt, special udgaver af spillene har en figur med, men her er det så vendt om. Det bliver spændende at se om det slår an, men spillet ser ud til at være en ok kvalitet så et lidt interessant valg.

Hun ser ganske sød ud omend lidt simpel, men på den anden side er en hvid natskjorte nu engang simpel så det er ikke et kritikpunkt. Hendes hår ser udmærket ud, samme gælder hendes øjne og krop alt i alt. Hun kommer med nogle søde ansigter, som man kan skifte (det er jo en figma), og til prisen ser kvaliteten absolut ud til at være i orden.
Jeg synes selv rat godt om hende, og med lidt mere tilgængelighed var den værd at overveje.

Hun kan forudbestilles fra på fredag af (5/3) indtil den 22/3 hos Native Web. Spillet kan hentes fra den 26/3 på den officielle Se.Kirara side.

Openingen til spillet

Kilde: WcouldXkumo

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , ,