Den kommende Shin Ikki Tousen anime vil blive sendt på den japanske tv-kanal AT-X til foråret 2022. Der er tale om et nyt take på den “klassiske” historie der er blevet animeret i flere omgange tidligere.

Detaljer om produktionsholdet blev dog ikke afsløret, men de første stemmelæggere er introduceret:

  • Ayaka Ohashi som Chubo Sonken
  • Atsumi Tanezaki som Asaemon Yamada

Illustration

Shin Ikki Tousen anime kommer til foråret 2022
Shin Ikki Tousen©2021 塩崎雄二・少年画報社/真・一騎当千パートナーズ

Beskrivelse

I stedet for at lære te-ceremoniens kunst på en dameagtig måde, er den smukke gymnasieelev Hakufu mere i humør til en ordentlig styrkeprøve – fordi hun er en “udvalgt”, en arving til en heroisk krigers sjæl . De andre arvinger lægger hurtigt mærke til hende, og Hakufu har rig mulighed for at demonstrere sine utrolige kampevner…

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , ,