Anden sæson af Made in Abyss blev annonceret tilbage i maj, men nu har vi fået titlen at vide, Made in Abyss: The Golden City of the Scorching Sun (Made in Abyss: Retsujitsu no Ōgonkyō), og at den får premiere i 2022.

Folkene og firmaet bag første sæson vender tilbage, men der kommer en række ny roller og dermed stemmer:

  • Misaki Kuno (Frederica Rosenfort i 86 EIGHTY-SIX) som Fapta
  • Yuka Terasaki (Hephaistos i DanMachi) som Vueco
  • Hiroaki Hirata (Sanji i One Piece) som Wazukan
  • Mitsuki Saiga (Hayase i To Your Eternity) som Belaf

Trailer

Beskrivelse

Det enorme Abyss-hulesystem er det sidste uudforskede sted på jorden. Generationer af modige eventyrere kendt som huledykkere har viet deres liv til at udforske dette mystiske system beboet af farlige monstre. Den unge forældreløse Rico bor i en by på kanten af ​​afgrunden og drømmer om at blive en lige så berømt huledykker som sin mor.

På en kort rundtur på de højere niveauer i Abyss møder hun en lille dreng, der viser sig at være en robot. Hun redder ham og giver ham navnet Reg. Sammen beslutter de to sig for at udforske hulernes dybder og ikke kun løse mysteriet om Regs oprindelse, men også Ricos mors forsvinden.

Illustration

Made in Abyss trailer og illustration til anden anime sæson
©つくしあきひと・竹書房/メイドインアビス「烈日の黄金郷」製作委員会

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,