PAS PÅ LÆSERE: Åbning af denne bog kan føre til ukontrollabel savlen og en knurrende mave!

Beskrivelse

Hver lørdag serverer Western Restaurant Nekoya en buffet af lækre delikatesser til besøgende, du ikke finder nogen steder på vores moderne jord. En desperat ridder på en livsvigtig mission, en sygelig prinsesse på udkig efter trøst, en skibbruden, der klamrer sig til håbet – de flokkes alle til Nekoya for at nyde lækre retter der overgår deres vildeste drømme.

Kort om bogen

Mange er nok stødt på anime udgaven af Restaurant to Another World Crunchyroll, det gjorde jeg også og blev så glad for den at jeg også tjekkede mangaen ud (se mere under første bog).

Maden er om muligt tegnet endnu bedre i denne anden bog, den ser muligvis bedre ud i sort/hvid tegninger end i farver i animeen. Til gengæld ser nogle karakterer radikalt anderledes ud i mangaen, det mest ekstreme eksempel er lizard-manden, der er meget mere rundt og blødt tegnet, nærmest chibi stil konstant. En anden stor forskel, som vi allerede så i første bog, er vismanden der er barberet her og stadig har blåt hår men har et stort skæg og er blevet hvidhåret i animeen.

Historierne er grundlæggende de samme som i animeen, men rækkefølgen er en smule anderledes og indimellem er der ændret en lille smule som f.eks. den måde Aletta får en pep-talk og derefter får sit job i den anden verden.

Anden bog er fortsat en fin udgave af historien, omend det hjælper at have set animeen da man mangler en del af den ekstra historie udenfor restauranten, men for folk der har set den og vil have mere og se lidt andre sider er den absolut værd at samle op.

Galleri

Baseret på digital udgave fra Comixology og fysisk udgave fra Yen press

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,