Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Dagens manga: Restaurant to Another World bog 3
Dagens manga: Restaurant to Another World bog 3

Anbefaling

Dagens manga: Restaurant to Another World bog 3

PAS PÅ LÆSERE: Åbning af denne bog kan føre til ukontrollabel savlen og en knurrende mave!

Beskrivelse

Livet er blevet meget mere interessant for Aletta, og hendes arbejde i Restaurant to Another World er kun lige begyndt. Takket være hendes kolleger er der aldrig et kedeligt øjeblik, og når personalet ikke skændes, gør kunderne det! På tidspunkter som disse er det eneste, der kan berolige alle, det lækre køkken, der har bragt dem alle sammen!

Kort om bogen

Mange er nok stødt på anime udgaven af Restaurant to Another World Crunchyroll, det gjorde jeg også og blev så glad for den at jeg også tjekkede mangaen ud (se mere under første og anden bog).

Maden er er stadig tegnet fantastisk og personerne lige så tiltalende som altid – også selvom vi i mangaen ser dem i endnu mindre glimt end i animeen udover i baggrundene. Igen ser en af de dyriske personer lidt anderledes ud, “løven” er lidt anderledes her, omend der ikke er så stor forskel som på lizardmanden i bog to.

Historierne er grundlæggende de samme som i animeen, men rækkefølgen er en smule anderledes og indimellem er der ændret en lille smule som f.eks. da Aletta laver mad til hendes anden arbejdsgiver.

Tredje bog er fortsat en fin udgave af historien, omend det hjælper at have set animeen da man mangler en del af den ekstra historie udenfor restauranten, men for folk der har set den og vil have mere og se lidt andre sider er den absolut værd at samle op.

Galleri

Baseret på digital udgave fra Comixology og fysisk udgave fra Yen press

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anmeldelse

Endnu en variant af sodavand vi desværre ikke kan få herhjemme.

Anmeldelse

Fanta Grape er en variant af den klassiske frugt sodavand jeg kun har set i Japan. Som navnet siger smager den af vindruer Sodavanden...

Mad

Japanerne fortsætter med at være kreative med ny variationer over pizza.

Mad

Pizza Hut Japan forsætter deres alternative pizzaer med en variant der blander to kendte wiener mad-produkter: pølser og kaffe.