Filmatiseringen af ​​Jiro Taniguchis manga Summit of the Gods er nu tilgængelig på Netflix.

Dette er en fransk-luxembourgsk coproduktion, instrueret af Patrick Imbert (Ernest & Celestine). Magali Pouzol og Jean-Charles Ostorero stod for manuskriptet. Musikken er komponeret af Amine Bouhafa. Filmen havde premiere på filmfestivalen i Cannes.

Beskrivelse

I en skrotbutik i Kathmandu fandt bjergfotografen Fukamachi Makoto et gammelt kamera, en Kodak Vest Pocket Autographic Special, som den berømte bjergbestiger George Mallory havde med sig i 1924, da han på tragisk vis gik tabt, da han forsøgte at bestige Mount Everest for første gang. I sentimental stemning køber Fukamachi kameraet og har ingen mistanke om, at det vil gøre ham til hovedpersonen i en fascinerende bjergbestigningssaga om de højeste tinder i verden.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , ,