Netflix afslørede tirsdag en ny original anime-film af Wit Studio med titlen Bubble.
Filmen får verdensomspændende debut på Netflix den 28. april næste år og får premiere i japanske biografer den 13. maj.
Tetsuro Araki (Attack on Titan, Kabaneri of the Iron Fortress) instruerer filmen hos Wit Studio med et manuskript af Gen Urobuchi (Puella Magi Madoka Magica, Fate/Zero roman, Psycho-Pass) og karakterdesign af Takeshi Obata (Death Note, Platinum End). Hiroyuki Sawano (Attack on Titan, 86) komponerer musikken.

Historien foregår i Tokyo, efter at bobler, der brød tyngdeloven, regnede ned over verden.
Afskåret fra omverdenen er Tokyo blevet en legeplads for en gruppe unge mennesker, der har mistet deres familier, og fungerer som en slagmark for parkour-holdkampe, mens de springer fra bygning til bygning.
Hibiki, et ungt es kendt for sin farlige spillestil, foretager et hensynsløst træk en dag og styrter ned i det tyngdekraftsbøjende hav. Hans liv reddes af Uta, en pige med mystiske kræfter. Parret hører derefter en unik lyd, som kun kan høres af dem.
Hvorfor dukkede Uta op foran Hibiki? Deres møde fører til en åbenbaring, der vil ændre verden.

Kilde

Kategoriseret i: