For nylig har Domino’s Pizza Japans produktudviklingsteam lagt hovederne sammen for at komme med et par nye menupunkter. Temaet var dog ikke “Sjovt!”, “Venskab!” eller nogen anden sund start-med-en-rar-følelse. Nej, temaet var “blodig!”. Selvfølgelig er dette den tid på året, hvor man kan argumentere for, at “blodig” faktisk også kvalificerer sig som “sjov” med Halloween, og således Domino’s sluppet Bloody Halloween Pizza løs.

Denne Halloween/hæmoglobin-inspirerede pizza kommer i en ekstra krydret kraftigt rød “Bloody Sauce”, men måske er den mere slående farve den kulsorte af dens “Devil’s Crust”, som Domino’s kalder det. Dette er Domino’s Japans første bambuskul-skorpe nogensinde, så det vil se uhyggeligt ud uden at hjemsøge din afføring.

Domino's Japan sælger blodig pizza i anledning af Halloween

Mellem Bloody Sauce og Devil’s Crust er mozzarellaost og en camembert-ostsauce. Men toppings skal jo heller ikke være normale, kedelige og ikke skræmmende på en Halloween-pizza, så hvad der ved første øjekast kan ligne pølsestykker, har ikke den uregelmæssige, smuldrende konsistens som hakket kød.

De ser næsten ud som om de kunne være små monsterøjeæbler, men den skræmmende sandhed er, at de er tapioka!

Domino's Japan sælger blodig pizza i anledning af Halloween

Ja, som en zombie, der graver sig ud af en grav, er tapiokakugler, som var i højsædet i den japanske slikscene for et par år siden, før de faldt ud af rampelyset, vendt tilbage. Dette er ikke Domino’s Japans første gang, der putter tapioka på en pizza, og ærligt talt var nogle af deres tidligere kreationer ikke halvdårlige. Dette vil dog være deres første gang, de kombinerer tapiokaens sødme med krydderiet fra hot sauce, så vi er på uudforsket territorium her.

Hvis du leder efter en sidedish at parre med Bloody Halloween Pizza, serverer Domino’s Japan også i øjeblikket Bloody Halloween Chicken.

Domino's Japan sælger blodig pizza i anledning af Halloween

Dette er stegt kylling, der er helt dækket af den samme Bloody Sauce som Bloody Halloween Pizza. Hvis det ser ud til, at det bliver et uhelligt svineri at spise, er det af design, med Domino’s glade prale med “Når du får den blodige sauce på dine hænder, vil du ligne en bloddækket zombie.”

Men hvad hvis du er okay med, at din mad er ond, men bare ikke krydret? Så har Domino’s to muligheder for dig, med et par pizzaer, der bruger Devil’s Crust, mens de afviser Bloody Sauce, og som hver har fire forskellige topping-blandinger pr. pizza.

Priserne for Bloody Halloween Pizza starter ved 1.745 yen (82kr) for en lille udbringning, og ved 1.245 yen for Halloween Quatros, med en ordre på Bloody Halloween Chicken 699 yen. Hele udvalget er til salg nu og vil være tilgængeligt indtil den 31. oktober, hvilket gør det til en levedygtig mulighed for dem, der planlægger Halloween-fester derhjemme med venner, nu hvor Tokyos Shibuya Ward afviser kommende gadefester.

Kilde

Kategoriseret i: