Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anbefaling

Dagens manga: Restaurant to Another World bog 4

Restaurant to Another World bog 4

TO VERDENER – ÉN RESTAURANT!

Beskrivelse

En ensom kvinde fra en fjern verden. En ensom mand på vej tilbage fra et fjernt kontinent. Et skæbnesvangert møde mellem jæger og kok, der gav anledning til et usandsynligt partnerskab – og til sidst åbningen af en lille restaurant. Det er fem årtier siden etableringen af den vestlige restaurant Nekoya, og tre årtier siden dets dør åbnede ind til en anden verden. Og sådan går det hver lørdag, når klokken ringer og kunderne strømmer ind…

Kort om bogen

Mange er nok stødt på anime udgaven af Restaurant to Another World Crunchyroll, det gjorde jeg også og blev så glad for den at jeg også tjekkede mangaen ud (se mere under første, anden og tredje bog).

Maden er er stadig tegnet fantastisk og enormt appetitvækkende. Desuden personerne lige så tiltalende som altid – også selvom vi i mangaen ser dem i endnu mindre glimt end i animeen udover i baggrundene.

Historierne er grundlæggende de samme som i animeen, omend nogle scener er anderledes og vi ser nogle andre personer (og der mangler nogen) i forhold til anime udgaven.

Fjerde bog er fortsat en fin udgave af historien, der endda giver noget vigtig baggrunds information om hvordan restauranten blev til og medens den ikke afslutter sagaen om restauranten så afrunder den den et godt sted.
Det skader dog ikke at have set animeen da man mangler en del af den ekstra historie udenfor restauranten, men for folk der har set den og vil have mere og se lidt andre sider er den absolut værd at samle op.

Galleri

Baseret på digital udgave fra Comixology og fysisk udgave fra Yen press

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anmeldelse

Den klassiske Ramune er en alle kender og de fleste har smagt, men her er et par ord om den alligevel.

Mad

Pizza Hut Japan lanceret endnu en pizza der vil dele folk. Er den lækker eller smager den af sæbe?

Mad

KitKat med to smage kommer nu i Japan og har en komiker med to profiler som talsperson.

Mad

Det er ikke kun herhjemme at McD eksperimenterer med "lande" burgere, det gør de også i Japan.