Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Handyman Saitō in Another World laves til TV anime

Handyman Saitō in Another World laves til TV anime

Kadokawa annoncerede onsdag at Kazutomo Ichitomos Benriya Saitō-san, Isekai ni Iku (Handyman Saitō in Another World) manga får en TV anime adaption. Ichitomo tegnede ovenstående illustration for at fejre meddelelsen.

Den “hjertevarmende anden verden-fantasi” manga handler om Saitō, en almindelig handyman, der er reinkarneret til en anden verden. Han danner et dungeon udforsknings party med Raelza, en smuk og stærk kriger; Morok, en magtfuld magiker, der på grund af sin senilitet bliver ved med at glemme besværgelser; og Lafanpan, en sød, men nærrig fe. Hans handyman-erfaring er nyttig når de skal åbne en låst kiste eller reparere deres rustning.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X