Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Estab-Life anime trailer

Serien begynder til april 2022.

Estab-Life anime trailer
©SSF/エスタブライフ製作委員会

På den officielle hjemmeside for Goro Taniguchis orignale anime projekt Estab-Life er der blevet offentliggjort en ny teaser video, hvor de vigtigste japanske stemmer præsenteres.

  • Tomomi Mineuchi som Ekua
  • Rie Takahashi som Feresu
  • Maria Naganawa som Maruteese
  • Sho Hayami som Aruga
  • Shinichiro Miki som Urura

Beskrivelse

Estab-Life foregår i den fjerne fremtid, hvor verdens befolkning begynder at falde igen efter at have nået en top. Gennem et særligt projekt deles Tokyo af tårnhøje vægge i forskellige distrikter, som hver har sin egen genetisk modificerede befolkning, der styres af kunstig intelligens.
De fleste mennesker tilbringer deres liv i disse distrikter uden en tanke på livet, som finder sted bag væggene. Der er dog dem, der forsøger at flygte fra deres territorier til de andre distrikter, og der er en gruppe, der hjælper dem, der ønsker at gøre disse forsøg.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til januar kommer Delicious in Dungeon animeen der stiller det gode spørgsmål: Hvad hvis de monstre man slår ihjel i dungeons smager godt?

Anime

Filmen får premiere i Japan og streames på Netflix den 16. juni

Anime

Når sommeren er på sit højeste vender den lige så hede magiker Dark Schneider tilbage i anden sæson af Netflix moderne udgave af Bastard!!

Anime

Kenta Ishizakas Zatsu Tabi -That's Journey- manga om en rejsende, spirende mangaka laves til anime.