På den officielle hjemmeside for Goro Taniguchis orignale anime projekt Estab-Life er der blevet offentliggjort en ny teaser video, hvor de vigtigste japanske stemmer præsenteres.

  • Tomomi Mineuchi som Ekua
  • Rie Takahashi som Feresu
  • Maria Naganawa som Maruteese
  • Sho Hayami som Aruga
  • Shinichiro Miki som Urura

Beskrivelse

Estab-Life foregår i den fjerne fremtid, hvor verdens befolkning begynder at falde igen efter at have nået en top. Gennem et særligt projekt deles Tokyo af tårnhøje vægge i forskellige distrikter, som hver har sin egen genetisk modificerede befolkning, der styres af kunstig intelligens.
De fleste mennesker tilbringer deres liv i disse distrikter uden en tanke på livet, som finder sted bag væggene. Der er dog dem, der forsøger at flygte fra deres territorier til de andre distrikter, og der er en gruppe, der hjælper dem, der ønsker at gøre disse forsøg.

Kilde

Kategoriseret i: