For omkring et år siden rapporterede vi, at Ghost Mikawas light novel serie Days with my Step Sister (Gimai Seikatsu) får en anime adaption. Nu er der udgivet mere info, en trailer og en illustration.

Animeen får premiere i løbet af det kommende år (2024).

Beskrivelse

Yuta og hans klassekammerat Saki bliver “bror og søster”, da hans far gifter sig igen. Mens Yuta er en simpel mand, er hans yngre søster Saki en flamboyant pige, der er den smukkeste på skolen. Yuta, som har en modvilje mod kvinder på grund af sine tidligere oplevelser, er forvirret, fordi hun er det fuldstændige modsatte af ham…?

Illustration

Days with my Step Sister trailer
© Ghost Mikawa, Hiten / Media Factory

Folkene bag

Takehiro Ueno (assistent instruktør på Sasaki to Miyano) vil instruere hos Studio DEEN. Mitsutaka Hirota (EDENS ZERO) er ansvarlig for manuskriptet, mens Manabu Nii (nøgleanimation på Date A Live Mayuri Judgment) fungerer som karakterdesigner.

Tidligere illustration

Ghost Mikawa's Days With My Stepsister romaner laves til anime

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , ,