Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Extreme Hearts anime info

TV anime serien får premiere til sommer 2022.

Extreme Hearts anime info
© PROJECT ExH

Der er kommet en del mere information på den officielle hjemmeside for Extreme Hearts, det nye projekt fra Nanoha skaberen Masaki Tsuzuki.
Projektet en TV anime serie, der efter planen får japansk premiere her til sommer 2022.

Extreme Hearts anime illustration
© PROJECT ExH

Tsuzuki, som er bedst kendt for det originale koncept og manuskripter til Magical Girl Lyrical Nanoha franchisen, vil også være ansvarlig for konceptet og manuskripterne til Extreme Hearts. Junji Nishihara vil instruere, mens Issei Aragaki (Magical Girl Lyrical Nanoha Detonation, Vladlove, blandt andre) tilpasser Waki ​​Ikawas originale karakterdesign til animation. Han fungerer også som animationschef sammen med Kana Hashidate. I mellemtiden hjælper Shuichi Kawakami og Takuya Fujima med karakterdesign.

Stemmer og roller

Ruriko Noguchi har rollen som Hiwa Hayama, en andet års gymnasieelev fra Hokkaido, der debuterede som solo singer-songwriter, mens hun stadig gik i mellemskolen.

Extreme Hearts anime - Hiwa
© PROJECT ExH

Kana Yuki som Junka Maehara, en andet års gymnasieelev, der er født og opvokset i Kanagawa. Hun og Saki er naboer og nære barndomsvenner. I løbet af hendes folkeskole- og mellemskoleår var Junka en dedikeret baseballspiller, der konkurrerede som pitcher i Little Senior League. Men i det tredje år af mellemskolen opgav hun sporten og nyder nu livet som en normal pige.

Extreme Hearts anime - Junka
© PROJECT ExH

Miho Okasaki som Saki Kotaka, en mellemskoleelev i andet år, der er født og opvokset i Kanagawa. Hun brændte for fodbold, da hun gik i grundskolen, men opgav det. Hun er stor fan af Hiwa, som hun så møder gennem et tilfældigt møde.

Extreme Hearts anime - Saki
© PROJECT ExH

Tilbage i januar 2020 annoncerede Magical Girl Lyrical Nanoha franchisen et nyt projekt, men uden at give nogle specifikke detaljer.

Beskrivelse

Historien udspiller sig i den nærmeste fremtid. Hyper-sport, som bruger ekstremt udstyr til at udføre dem, er blevet ekstremt populære hobbykonkurrencer blandt både børn og voksne. Hiwa Hayama er en high school-sanger, som ikke har noget med hypersport at gøre, men en bestemt begivenhed sætter historien i gang. “Dette er historien om, hvordan vi mødte vores bedste venner.”

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Hvordan ville Resident Evil 4 (Biohazard 4) have set ud hvis det havde været en anime i stil med Heidi...

Anime

Her er en trailer for den kommende Netflix monster anime om den anden klassiske kaiju.

Anime

Til næste forår (2024) kommer en anime film der sætter cyborgs mod vampyrer og yakuza.

Anime

Serien om en udstødt der dater den populære pige kommer i år.