“Med min skats kærlighed kan jeg alt!”
Fra RPG-smartphone-spillet RED: Pride of Eden kommer en figur i 1/7 skala af Ravi, kærlighedens kriger!
Figuren er baseret på en illustration af karakterdesigneren DSmile for at fejre, at hun toppede en karakterpopularitetsafstemning! Hendes bløde dyreører, rene frisure, smukke kurver og unikke outfit med detaljerede designelementer som gennemskinnelige ærmer er alle blevet trofast fanget i figurform.
Indersiden af hendes kappe er lavet med et iøjnefaldende stjernehimmeldesign.
Hendes kappe og nederdel kan også tages af, hvilket giver mulighed for flere visningsmuligheder! Nyd figurens overflod af charmerende detaljer, fra de karakteristiske højdepunkter i hendes hår til hendes subtilt gennemsigtige hvide strømper og gulddekorationerne, der pryder hendes kappe.

Figuren udkommer til december 2022 udgivet af Good Smile Arts Shanghai. Hun er 26cm høj og modelleret af Ni Fan og bemalet af Melon Soda.

Kan bl.a. købes hos