Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Yurei Deco er en ny original anime fra Science Saru

Yurei Deco er en ny original anime fra Science Saru
© 2013-2022 Science SARU INC. All rights reserved.

Det japanske animationsstudie Science SARU har annonceret at det i øjeblikket arbejder på en original anime med titlen Yurei Deco (alternativt skrevet You0 DECO – tallet 0 hedder rei på japansk). En kort teaser-video kan findes nedenfor i indlægget. Der er ikke blevet afsløret for meget information om det nye Sciene SARU-projekt.

Annonceringen på Twitter afslørede, at den originale anime vil blive udgivet sommeren 2022. Derudover kan det antages, at der kan være tale om en romantik-serie ud fra farverne og grafikken. Animationsstudiet er kendt for serier som Devilman: Crybaby og Keep Your Hands Off Eizouken!

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

X