Den officielle hjemmeside for Bubble, den nye originale anime-film lavet af Wit Studio, afslørede tirsdag en ny plakat illustration (ovenfor) og en ny trailer til filmen (herunder).
Traileren annoncerer singer-songwriteren “Riria.” (skrevet med et punktum) som stemme til heltinden Uta og performeren af den afsluttende temasang “Jaa ne, Mata ne.” (See You, Catch You Later.) Den afslører og viser også filmens åbningstemasang “Bubble feat. Uta”, en ny sang af musikeren Eve.

Historien foregår i Tokyo, efter at bobler, der brød tyngdeloven, regnede ned over verden.
Afskåret fra omverdenen er Tokyo blevet en legeplads for en gruppe unge mennesker, der har mistet deres familier, og fungerer som en slagmark for parkour-holdkampe, mens de springer fra bygning til bygning.
Hibiki, et ungt es kendt for sin farlige spillestil, foretager et hensynsløst træk en dag og styrter ned i det tyngdekraftsbøjende hav. Hans liv reddes af Uta, en pige med mystiske kræfter. Parret hører derefter en unik lyd, som kun kan høres af dem.
Hvorfor dukkede Uta op foran Hibiki? Deres møde fører til en åbenbaring, der vil ændre verden.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,