Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Bubble anime film info og trailer

Filmen får premiere i hele verden på Netflix den 28 april.

Bubble anime film info og trailer

Den officielle hjemmeside for Bubble, den nye originale anime-film lavet af Wit Studio, afslørede tirsdag en ny plakat illustration (ovenfor) og en ny trailer til filmen (herunder).
Traileren annoncerer singer-songwriteren “Riria.” (skrevet med et punktum) som stemme til heltinden Uta og performeren af den afsluttende temasang “Jaa ne, Mata ne.” (See You, Catch You Later.) Den afslører og viser også filmens åbningstemasang “Bubble feat. Uta”, en ny sang af musikeren Eve.

Historien foregår i Tokyo, efter at bobler, der brød tyngdeloven, regnede ned over verden.
Afskåret fra omverdenen er Tokyo blevet en legeplads for en gruppe unge mennesker, der har mistet deres familier, og fungerer som en slagmark for parkour-holdkampe, mens de springer fra bygning til bygning.
Hibiki, et ungt es kendt for sin farlige spillestil, foretager et hensynsløst træk en dag og styrter ned i det tyngdekraftsbøjende hav. Hans liv reddes af Uta, en pige med mystiske kræfter. Parret hører derefter en unik lyd, som kun kan høres af dem.
Hvorfor dukkede Uta op foran Hibiki? Deres møde fører til en åbenbaring, der vil ændre verden.

Kilde

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Om under en måned begynder Sweet Reincarnation om en mand der genfødes i en anden verden men bibeholder sin passion som konditor.

Nyheds links

Til oktober udkommer den næste Sword Art Online spil med titlen Sword Art Online: Last Recollection.

Nyheds links

Der kommer et nyt Silent Hill projekt, Silent Hill Ascension, der live lader folk fælles bestemme hvad der sker.

Figurer og merchandise

Her er fem figurer i Good Smile Companys Pop Up Parade serie, der udkommer til oktober og november 2023. Der er alt fra vtubers...