Skulptør Moineau og FuRyu er stolte af at præsentere en figur af Karyl fra den populære serie og spil Princess Connect! Re: Dive fyldt til randen med magi!
Karyl er afbildet, som hun er i sit 6★ form kunstværk!
Gourmet Edifice-heltinden er fremstillet med et selvsikkert smil på læben medens hun har manifesteret to lilla magiske kugler, en i hver hånd. Det voldsomme i hendes angreb er illustreret af en hvirvel af energi modelleret til basen omkring hende, lavet af gennemskinnelige dele! Hendes kraft blæser også hendes storslåede pels og rottehaler udad.
Der er så meget smukke farver og maling at beundre i denne Karyl-figur. Fra hendes meget detaljerede bog og hendes lyserøde stav til hendes strålende garderobe og magiske effekter, dette er et spændende udtryk af en spændende karakter!

Hun udkommer til december 2022 udgivet af FuRyu og er 1/7 skala.

Kan bl.a. købes hos