Yuuna and the Haunted Hot Springs anime begynder den 14 juli

Yuuna and the Haunted Hot Springs anime begynder den 14 juli

18. juni 2018 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Yuuna and the Haunted Hot Springs anime begynder den 14 juliWeekly Shonen Jump har bekræftet at Yuuna and the Haunted Hot Springs (Yuragi-sou no Yuuna-san) får premiere den 14 juli.

Folkene bag

Den forførende ecchi serie produceres af Xebec (Full Metal Panic! Invisible Victory) og bliver instrueret af Tsuyoshi Nagasawa (Nyaruko: Crawling with Love). Hideaki Koyasu (GJ Club) skriver manuskripterne Kyoko Taketani (To Love-Ru: Darkness key animator)designer personerne.

Roller

  • Yuuki Ono som Kogarashi Fuyuzora
  • Miyuri Shimabukuro som Yuuna Yunohana
  • Eri Suzuki som Chisaki Miyazaki
  • Rie Takahashi som Sagiri Ameno
  • Ai Kakuma som Nonko Arahabaki
  • Sayaka Harada som Chitose Nakai
  • Yui Ogura som Yaya Fushiguro
  • Anzu Haruno som Koyuzu Shigaraki
  • Mikako Komatsu som Oboro Shintou

Beskrivelse

Yuuna and the Haunted Hot Springs er en overnaturlig harem-serie, der handler om Kogarashi, en teenage dreng, som kan se og forvise spøgelser. Han flytter ind i et hjemsøgt pensionat, som engang var en hot springs inn. Mens han slapper af i de varme kilder, finder Kogarashi ud af at hans værelseskammerat er en spøgelsespige, der forsøger at komme videre til efterlivet. Efter at have tilbudt at hjælpe Yuuna, begynder de andre kvindelige lejere at dele deres overnaturlige hemmeligheder med Kogarashi.

Kilde