Den officielle hjemmeside for TV anime serien baseret på Yuka Tachibana og Yasuyuki Syuris The Saint’s Magic Power is Omnipotent (Seijo no Maryoku wa Bannō Desu) light novel serie afslørede torsdag, at animeen vil få en anden sæson.
Shōta Ihata instruerer igen animeen hos diomedéa, og Wataru Watari vender tilbage for at overvåge seriens manuskripter.

Beskrivelse

Sei, en 20-årig kontor-ansat, bliver ført væk til en helt ny verden. Desværre for Sei bragte ritualet, der tilkaldte hende – beregnet til at producere en “helgen”, der ville forvise den mørke magi – to mennesker over i stedet for én. Og alle foretrækker den anden pige frem for Sei?!
Der er dog helt fint med Sei, som forlader det kongelige palads for at starte en butik med at lave eliksirer og kosmetik med sin nyfundne magi. Forretningen blomstrer, og det er måske ikke så dårligt et liv, når alt kommer til alt… så længe hendes formodede helligdom ikke kommer tilbage for at hjemsøge hende.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,