Det syvende samlede bogbind for forfatteren Konoe og kunstneren Kenji Taguchis Isekai One Turn Kill Nee-san: Ane Dо̄han no Isekai Seikatsu Hajimemashita (One Turn Kill Sister in Another World: I Started Living in Another World with My Older Sister) manga, som er baseret på en webroman af Konoe, meddelte fredag, at serien får en anime.

One Turn Kill Sister in Another World manga og romaner laves til anime
© Konoe / Kenji Taguchi / © Shogakukan Inc. 2015 All rights reserved.

Historien følger Asahi Ikusaba, en gymnasieelev, der farede vild og endte i en anden verden. Han har viden om videospil og fantasiverdener, men han er svag og har ingen “snydeevner”. Han finder sin storesøster Mayu i den anden verden, og hun har den stærkeste snydeevne og har også et broderkompleks.

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,