Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyheder: Evangelion, Honor Student at Magic High, Kuma Kuma Kuma Bear, Pokemon, Slow Loop

Afsluttende Evangelion film fuld trailer og plakat

Khara udgav den fulde trailer og den nye plakat lavet af chefanimationsinstruktør Atsushi Nishigori til Evangelion: 3.0 + 1.0: Thrice Upon A Time (Shin Evangelion Gekijō-ban: ||), den sidste Evangelion film, i fredags. Traileren blev fremvist i biografer i hele Japan fredag og viser “One Last Kiss”, temasangen Hikaru Utada lavede til filmen.

Kiled

The Honor Student at Magic High School manga får en TV anime serie i 2021

The Irregular at Magic High School: Visitor Arc anime-sæsonen sluttede tidligt søndag morgen med en teaser-reklame, der annoncerede en TV-anime i 2021 baseret på Yu Moris The Honor Student ved Magic High School spin-off.

Kilder

AnimeNewsNetwork

Crunchyroll

Kuma Kuma Kuma Bear anime får anden sæson

Den officielle webside for TV-anime serien baseret på Kumanano og 029s Kuma Kuma Kuma Bear light novels meddelte torsdag, at anime seiren får en anden sæson.

Kilde

Vi hører om Ashs far i den ny Pokémon: Secret of the Jungle anime film

I den seneste Pokémon film nævner Ash sin far – første gang det er sket siden seriens start! Vi ved dog stadig ikke præcis hvem han er, så fan teorierne kan leve videre lidt endnu.

Filmen havde premiere i de japanske biografer den 25 december og kommer til Vesten i 2021 – måske med held også vores område, men lad os nu se, lang tid siden vi har haft en Pokémon film sidst.

Kilde

Crunchyroll

Slow Loop TV anime på vej

I februar 2021-udgaven af Manga Time Kirara Forward blev en Tv-anime-adaption af Maiko Uchinos Slow Loop manga annonceret. Magasinet udkom i torsdags. Så der kommer endnu en afslappende anime om piger der fisker.

Kadokawa åbnede samtidig et officielt websted og afslørede en hovedillustration (billedet herunder).

Beskrivelse

Da Hiyori⁠ – en ung pige, hvis afdøde far lærte hende glæden ved at fiske⁠ – tog ud på havet i nogen tid alene, troede hun aldrig, at hun ville støde på en anden pige der. Efter et stykke tid ender denne pige – ved navn Koharu – og hende med at fiske og lave mad sammen, og de lærer hinanden lidt at kende i mellemtiden.
I løbet af deres korte tid sammen finder Koharu ud af, at grunden til, at Hiyori gik ud på havet den dag, var fordi hun tøvede med at møde sin nye stedfamilie samme aften. Men hvilken tilfældighed! Koharu møder også sin nye familie i aften! “Nej. Det kan ikke være en tilfældighed …”
Følg disse to ‘søstre’ og deres nye liv sammen!

Kilde

Klik for at kommenterer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X