Forår 2022

Vampire in the Garden trailer, premiere 16 maj

Netflix har offentliggjort flere medvirkende medlemmer og et engelsk-undertekstet klip til Wit Studios originale anime Vampire in the Garden i onsdags.

Filmen får premiere på Netflix på mandag den 16 maj.

Kilde

Sommer 2022

Call of the Night vampyr anime info

Den officielle hjemmeside for TV anime serien baseret på Kotoyamas Call of the Night (Yofukashi no Uta) manga afslørede onsdag fire roller og en vigtig illustration.

Call of the Night vampyr anime info
© 2022 Kotoyama, Shogakukan / “Call of the Night” Production Committee

Anime serien har Yumiri Hanamori som Akira Asai, Sora Amamiya som Nazuna Nanakusa og Haruka Tomatsu som Seri.
De nyligt afslørede roller inkluderer:

  • Eri Kitamura som Niko Hirata
  • Shizuka Ito som Kabura Honda
  • Naomi Ohzora som Midori Kohakobe
  • Azumi Waki ​​som Hatsuka Suzushiro
Call of the Night vampyr anime info
© 2022 Kotoyama, Shogakukan / “Call of the Night” Production Committee

Serien begynder til juli.

Beskrivelse

En nat smutter søvnløse Yamori ud af sit hjem for at gå på gaderne i sin by. Livet efter mørkets frembrud er en åbenbaring! Især da han møder den flirtende Nanakusa… Hun er meget sjovere at dele natten med end gamle drukkenbolte på bænke i parken. Da hun inviterer ham til at overnatte hos hende i en forladt bygning, er han begejstret! Men så vågner han ved at hun kysser hans hals med lidt for meget bid i…

Kilder

Caressing The Nipples of My Hibernating Bear boys love anime info

Forlaget Suiseisha har udgivet nye oplysninger om anime adaptionen af ​​Haruchikas boys love manga Caressing The Nipples of My Hibernating Bear (Mori no Kuma-san, Tōminchū). Anime serien får premiere den 3. juli 2022 på de japanske kanaler Tokyo MX og BS11. Inden da kommer der en lille special på serien den 26. juni.

Som med tidligere projekter på webportalen “AnimeFesta” vil anime serien have to forskellige varianter. Først den traditionelle version, som også vil blive set af TV-seere, og en anden variant med eksklusive, entydige handlinger på onlinetjenesten “AnimeFesta”. Der kan du se serien forud for den første udsendelse i fjernsynet. Stemmer til de respektive versioner blev også afsløret.

Caressing The Nipples of My Hibernating Bear boys love anime info
© 株式会社彗星社 All rights reserved.

Historien handler om en bjørn ved navn Nowa, der bor i skoven. Nowa fandt en hvalp ved navn Airi for et par år siden og opdrager ham nu. Da Nowa går i dvale for vinteren, er Airi stadig en hvalp. Men da Nowa vågner fra sin dvale, opdager han, at Airi er vokset til en voksen hund.

Kilder

Kinsou no Vermeil trailer og info

Den officielle hjemmeside for TV anime serien baseret på Kōta Amana og Yōko Umezus Kinsō no Vermeil: Gakeppuchi Majutsushi wa Saikyō no Yakusai to Mahō Sekai o Tsukisusumu (Vermeil in Gold: A Desperate Magician Barges Into the Magical World Alongside the Strongest Calamity) manga udgav en reklame video til anime serien onsdag.

Videoen afslører og forhåndsviser anime seriens åbningstemasang “Abracada-Boo” med Kaori Ishihara, og den afslører også flere medvirkende og premieredatoen den 5. juli.

Kilder

Første ny Mr. Osomatsu film fuld trailer

Personalet bag Mr. Osomatsu anime-franchisen udgav den fulde trailer og det primære billede for Osomatsu-san ~Hipipo-Zoku til Kagayaku Kajitsu~ (Mr. Osomatsu: The Hipipo Tribe and the Glistening Fruit), den første af to nye anime film. Traileren introducerer filmens historie og viser også AŌPs temasang

I franchisens første “episke eventyr” tager Matsuno sekslingerne ud på en storslået rejse for at søge efter den legendariske frugt, der vil opfylde ethvert ønske, når den bliver spist. De tager til en mystisk ø, hvor de bliver forfulgt af den lige så mystiske Hipipo-stamme.

Første ny Mr. Osomatsu film fuld trailer

Kilde

Penguindrum film trailer

Personalet bag instruktør Kunihiko Ikuharas to Re:cycle of Penguindrum opsamlingsfilm udsendte onsdag en særlig reklamevideo. Videoen indeholder optagelser fra den første film (inklusive ny animationssekvenser), sat til musikken til den anden films temasang “Boku no Sonzai Shōmei” (Proof of My Existence) af Etsuko Yakushimarus Yakushimaru Etsuko Metro Orchestra.

Filmen får premiere i de japanske biografer den 22 juli.

Kilde

Efterår 2022

Legend of the Galactic Heroes: Die Neue These får fjerde sæson

Den officielle hjemmeside for Legend of the Galactic Heroes: Die Neue These, den nye anime baseret på Yoshiki Tanakas episke science fiction-romaner Legend of the Galactic Heroes, annoncerede fredag, at anime serien vil få en fjerde sæson, Sakubō (Intrigue).

Sæsonen vil have tre dele med begrænsede tre-ugers biografforestillinger, der starter den 30. september, den 28. oktober og den 25. november. Tidligere sæsoner blev vist først i biografer samt før de blev sendt som TV-anime-afsnit.

Legend of the Galactic Heroes: Die Neue These får fjerde sæson

Billedet ovenfor viser Adrian Rubinsky, Landesherr fra Free Dominion of Phezzan, med hans ledsager Dominique Saint-Pierré. Illustrationen fremhæver den primære fremtræden af den merkantile Phezzan Dominion i historien.

Kilde

Mob Psycho 100 sæson 3 trailer og info

Warner Bros. Japan og anime-studiet BONES afslørede torsdag en ny teaser trailer til Mob Psycho 100 III, den tredje sæson af TV anime serien baseret på ONEs Mob Psycho 100 manga. Videoen annoncerer flere tilbagevendende roller og medarbejdere samt premieredatoen i oktober.

Kilde

2023

The Angel Next Door Spoils Me Rotten info

TV anime serien baseret på Saekisans The Angel Next Door Spoils Me Rotten (Otonari no Tenshi-sama ni Itsu no Manka Dame Ningen ni Sareteita Ken) light novel serie udsendte torsdag en tredje teaser illustration for at annoncere seriens premiere næste år.

The Angel Next Door Spoils Me Rotten info
© 佐伯さん・SBクリエイティブ/アニメ「お隣の天使様」製作委員会

Mahiru er en vidunderligt smuk pige, der er tilbedt som en “engel” af sine klassekammerater. Ikke alene er hun en topatlet med perfekte karakterer, hun er også fantastisk smuk. Amane, en gennemsnitlig fyr og en selvindrømmet slacker, har aldrig tænkt meget på guddommelig skønhed. Det ændrer sig dog, da han ved et uheld ser Mahiru sidde alene i en park under en regnbyge. Dette er også begyndelsen på det mærkelige forhold mellem det umage par!

Kilder

Kategoriseret i: