Sommer 2022

Rent-A-Girlfriend sæson 2 Ruka video

Den officielle hjemmeside for anime serien baseret på Reiji Miyajimas Rent-A-Girlfriend (Kanojo, Okarishimasu) manga udsendte en karakter reklame video og “date illustration” for Ruka Sarashina til anden sæson.

Sæsonen får premiere i Super Animeism-program blokken på MBS, TBS og 26 tilknyttede selskaber den 1. juli kl. 25.25 (effektivt den 2. juli kl. 01:25).

Kilde

Lucifer and the Biscuit Hammer trailer

Den officielle hjemmeside for TV anime serien baseret på Satoshi Mizukamis Lucifer and the Biscuit Hammer (Hoshi no Samidare) manga begyndte at streame en kort trailer til showet i lørdags.

Videoen afslører, at showet får premiere den 8. juli.

Asamiya Yuuhi var en almindelig universitetsstuderende… indtil den dag, et firben dukkede op og bad ham om at hjælpe med at redde verden. Det næste, han ved, er, at han har fået en ring og særlige kræfter, plus en fjende, der forfølger ham. Han bliver dog reddet i løbet af tiden af nabopigen, Samidare, som planlægger… HVILKE slags ting?! Dette er en ukonventionel historie, der blander det almindelige liv med det bizarre og overnaturlige!

Kilde

Extreme Hearts karakter trailere

Der er kommet to ny karakter trailere på den officielle hjemmeside for den kommende Extreme Hearts TV anime serie. Den begynder den 9 juli på japansk TV.

Saki Kodaka

Hiyori Hayama

Kilde

Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? sæson 4 trailer

En livestreamet special den 22. maj til Dungeon ni Deai o Motomeru no wa Machigatteiru Darō ka IV Shinshō Meikyū-hen (Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? IV New Arc: Labyrinth), den fjerde animesæson baseret på Fujino Ōmori og Suzuhito Yasudas Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? light novel serie, udgav en ny salgsfremmende video og en ny illustration.

Videoen annoncerer temasangkunstnerne, flere tilbagevendende medarbejdere og premieren den 22. juli for anime serien.

Kilder

Efterår 2022

Shinobi no Ittoki trailer

TROYCA og DMMr Pictures arbejder sammen om en ny original anime med titlen Shinobi no Ittoki. Den får premiere til oktober 2022.

Historien handler om Ittoki Sakurabas barske skæbne – en tilsyneladende normal dreng, der en dag finder ud af, at han er den legitime 19. arving af Iga-ninjaen – og den langvarige kamp mellem Iga og Koga ninjaerne.

Kilder

Kategoriseret i: