Den officielle hjemmeside for tv-animeen baseret på Nami Sanos Migi & Dali (Migi to Dali) manga afslørede tirsdag den anden vigtige reklamevideo. Videoen afslører og viser den afsluttende temasang “Skyline” af Nulbarich.
Anime-serien får premiere på japansk tv den 2. oktober 2023.

Migi to Dali er som sagt baseret på en manga-titel af samme navn af Nami Sano, som døde tidligere på sommeren døde på grund af kræft. Mangaen blev serialiseret i Enterbrains seinen mangamagasin Harta fra juli 2017 til november 2021. Det er værd at bemærke, at dette var Sanos sidste mangaværk.

Migi & Dali info

Roller

 • Shun Horie som Migi
 • Ayumu Murase som Dali
 • Shintaro Asanuma som Shunpei Akiyama
 • Shunsuke Takeuchi som Maruta Tsutsumi
 • Kengo Kawanishi som Eiji Ichijo.
 • Kotono Mitsuishi som Youko
 • Takashi Matsuyama som Osamu
 • Sumire Morohoshi som Metry
 • Kimiko Saito som Micchan
 • Romi Park som Reiko
 • Tokuyoshi Kawashima som Akira
 • Akira Sekine som Karen

Folkene bag

Migi & Dali animeen bliver lavet hos Studio Geektoys, hvor Mankyu (Idolm@aster Cinderella Girls Theatre) har en tredobbelt rolle som instruktør, manuskriptforfatter og lydinstruktør. Ayumi Nishibata (Kuroko’s Basketball) er ansvarlig for karakterdesign og vil fungere som animationschef, mens CompTown vil assistere med animation.

Beskrivelse

Historien handler om tvillingebrødrene Migi og Dali, der blev adopteret af et velhavende par. Men parret adopterede dem til at spille rollen som et eneste barn ved navn Hitori Sonoyama. Tvillingerne begynder at skjule deres rigtige identitet og spiller rollen, mens de forsøger at blande sig med parrets lokale landsbyboere.

Trailer 1

Kilde

Kategoriseret i: