One Piece mangaen holder en måneds pause

Det er nu blevet annonceret, at Eiichiro Odas One Piece manga vil holde pause i flere uger for at forberede historiens sidste plot.

Pausen er planlagt til at begynde med dette års 30. udgave af Weekly Shonen Jump magazine, som udkommer den 26. juni 2022. Den 25. juli 2022 er One Piece planlagt til at vende tilbage i det 34. nummer af det førnævnte magasin.

I pausen vil produktionsholdet omkring Oda forberede sig på historiens sidste begivenheder. Derudover vil manga-ka tage sig af andre projekter i denne tid, såsom den kommende anime-film og live-action-atiseringen.

Det vides i øjeblikket ikke, hvornår One Piece mangaen bliver færdig. Sikkert er dog, at du nok vil få flere års sjov mere med stråhattebanden.

Kilder

Crunchyroll

Berserk vender tilbage efter skaberens død

Mangaen Berserk har været på pause siden den 10. september 2021, efter at manga-kaen Kentaro Miura døde i en alder af 54 af et akut brud på hovedpulsåren. Nu vender mangaen tilbage!

Allerede før Kentaro Miura døde talte han med sin nære ven Kouji Mori om historierne og planerne for Berserk. Miura-sensei havde også lignende samtaler med ansatte bag anime-adaptionen. Disse samtaler er almindelige manga branchen, men for Kentaro Miura burde de nu tælle blandt hans sidste samtaler.

Siden er produktionsholdet kommet til den konklusion, at Kentaro Miura ville have ønsket at hans værk fortsatte.De vil ikke kunne lave manuskripter som Miura-sensei, men de vil gøre deres bedste for ikke at afvige for meget fra Miuras ord.

Allerede den 24. juni 2022 vender Berserk tilbage til Hakusenshas Young Animal-magasin under opsyn af Kouji Mori, mens Studio Gaga påtager sig kunsten. I første omgang bliver der udgivet seks kapitler, så “Fantasia/Elf Island” arken vil blive fuldført, før man begynder på en helt ny historie.

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

,