Sommer 2022

Smile of the Arsnotoria TV anime trailer

Den officielle hjemmeside for Smile of the Arsnotoria the Animation, TV anime serien baseret på Nitroplus’ smartphone-rollespil Warau Arsnotoria, afslørede onsdag en salgsfremmende video, illustration, ekstra rollebesætninger og temasangkunstnere.

Videoen viser åbningstemasangen “Hajimari e to Tsuzuku Basho” af Hanauta, en gruppe sammensat af stemmeskuespillerinderne fra seriens Dorm 5.

Smile of the Arsnotoria TV anime trailer

Serien begynder den 6 juli 2022, men de første to afsnit vises på Anime Expo connen den 2 juli.

Kilde

Efterår 2022

BLEACH: Thousand Year Blood War trailer

https://youtu.be/g4iZo9sAz9I

Shinobi no Ittoki trailer

TROYCA og DMM Pictures har udgivet den anden reklamevideo, illustration og ekstra rollebesætning til deres originale anime-serie Shinobi no Ittoki (Ittoki the Ninja).

Ninja-kamp animeen skildrer både Ittoki Sakurabas barske skæbne – en tilsyneladende meget almindelig dreng, der en dag lærer, at han er den 19. legitime arving af Iga-ninjaen – og den langvarige krig mellem Iga- og Kōga-ninjaen.

Shinobi no Ittoki trailer

Serien begynder til oktober.

Kilde

Forår 2023

Kin no Kuni Mizu no Kuni mangaen bliver lavet til anime film

Det japanske forlag Shogakukan har annonceret at der er en animefilm baseret på Nao Iwamotos shojo-manga Kin no Kuni Mizu no Kuni i produktion.

Kin no Kuni Mizu no Kuni mangaen bliver lavet til anime film
©岩本ナオ/小学館 ©「金の国 水の国」製作委員会

Filmen får japansk premiere i foråret 2023 og bliver lavet af Studio Madhouse. Kotono Watanabe (Btooom!) instruerer, mens Fumi Tsubota (Hugtto! Precure, Waccha PriMagi!) skriver manuskriptet. Mitsuyuki Masuhara superviser animation, mens NTV koordinerer produktionen, og Warner Bros. Japan vil distribuere filmen.

Beskrivelse

Historien foregår i to rivaliserende kongeriger, der ikke har haft et godt forhold til hinanden i lang tid. Handlingen fokuserer på Sara og Naranbayar, en prinsesse og en ung mand fra hver af disse to kongeriger, som mødes tilfældigt og beslutter sig for at foregive at være et par for at bevare freden i deres respektive kongeriger. I processen kommer de to faktisk tættere og tættere…

Kilde

2023

Et særligt program for Estab-Life: Great Escape, det originale anime-projekt af Goro Taniguchi, afslørede onsdag, at Estab-Life: Revengers’ Road, projektets anime-film, får premiere i 2023. Programmet streamede en video, som fremhæver filmens vigtigste karakter Kisaragi.

https://youtu.be/FOUHRLW8Noo

Kilde

Kategoriseret i: