Ukendt

Akiba Maid War er en ny original anime af Cygames og P.A. Works

Cygames og P.A. Works producerer en ny original TV anime serie med titlen Akiba Meido Sensō (Akiba Underworld War). Virksomhederne afslørede også en illustration, video, personale og cast til showet.

Anime seriens engelske titel er Akiba Maid War.

Akiba Maid War er en ny original anime af Cygames og P.A. Works

Kilder

Date A Live får femte anime sæson

Den 12. og sidste episode af Date A Live IV anime serien annoncerede at serien får en femte anime med titlen Date A Live V. Original Illustrator Tsunako lavede et billede til meddelelsen:

Date A Live får femte anime sæson
© 橘公司・つなこ/KADOKAWA/「デート・ア・ライブV」製作委員会

Detaljer om format, udgivelsesdato etc. er ikke afsløret endnu.

Kilder

Den 12. og sidste episode af Kaguya-sama wa Kokurasetai: Ultra Romantic (Kaguya-sama: Love Is War-Ultra Romantic) TV-anime annoncerede at en ny anime er i produktion.

Kaguya-sama: Love is War får mere anime

Personalet specificerede ikke formatet for animeen, men det vil afsløre flere detaljer på webstedet og Twitter på et senere tidspunkt.

Kilder

Panty and Stocking with Gaterbelt får anden sæson

Studio Trigger annoncerede på sit panel på Anime Expo lørdag, at det arbejder på et nyt projekt i Panty & Stocking with Carterbelt franchisen. Personalet til panelet viste en kort video med en animeret sekvens og tekst med beskrivelsen “New Panty & Stocking.” Videoerne indeholdt hovedpersonerne, der hver poserede med begge fingre op.

Den første Panty & Stocking with Carterbelt anime blev sendt fra oktober 2010 til december 2010 og var instrueret af Hiroyuki Imaishi (Tengen Toppa Gurren Lagann, Promare) hos Gainax, inden de forlod studiet for at hjælpe med at grundlægge Studio Trigger. Det nye Panty & Stocking with Carterbelt projekt vil blive produceret af Trigger, skønt det ikke er bekræftet at skrive personalet, roller og udgivelsestidspunkt.

Panty and Stocking with Gaterbelt får anden sæson
Billede til den ældre Panty & Stocking in Sanitarybox da der ikke er noget ude offentligt til anden sæson endnu

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,