Live action

Death Note får Netflix live-action serie lavet af skaberne af Stranger Things

Underholdningsnyhedswebstedet Deadline rapporterede onsdag, at Matt Duffer og Ross Duffer (Stranger Things), også kendt som Duffer Brothers, arbejder på en ny live-action-serie adaption af Tsugumi Ohba og Takeshi Obatas Death Note manga sammen med Netflix på deres nydannede Studio Upside Down Pictures. Deadline oplyser, at dette vil være et “nyt take” i forhold til Netflix’ tidligere live-action Death Note film.

Kilder

Manga

Skaberen af Yu-Gi-Oh er død

Som rapporteret af flere japanske medier fandt den japanske kystvagt Kazuki Takahashi, manga-kaen bag den velkendte serie Yu-Gi-Oh, død ud for kysten af ​​Nago, en by på den japanske ø Okinawa, den 6. juli 2022.

Takahashi, hvis rigtige fornavn er Kazuo, blev kun 60 år gammel. Ifølge en kystvagt rapport var han udstyret med snorkeludstyr på tidspunktet for hans død. Politiet og kystvagten undersøger nu, hvordan Takahashis død skete.

Takahashi udgav sin hitserie Yu-Gi-Oh! mellem 1996 og 2004 i Shueishas Weekly Shonen Jump magazine. Ud over forskellige andre manga- og anime-serier inspirerede franchisen også til et stadig meget populært samlekortspil og forskellige videospil.

Kilder

Politik

Den tidligere japansk premierminister Shinzo Abe er blevet skudt

Japans tidligere premierminister Shinzo Abe, der er kendt for sin økonomiske politik Abenomics og var den længstsiddende premierminister nogensinde, er blevet skudt under en tale til et vælgermøde for hans parti i byen Nara.

Han er i kritisk tilstand ifølge den japanske premierminister, Fumio Kishida.

Redigeret En times tid efter at dette indlæg blev postet, kom den triste besked at Abe var gået bort. Han blev 67 år gammel.

Kilder

Spil

Star Ocean The Divine Force trailere og udgivelsesdato

Square Enix annoncerede under Star Ocean Program Special Edition livestreamen onsdag at det og tri-Aces Star Ocean The Divine Force spil, en ny del af Star Ocean RPG-serien, vil udkomme til PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S og Xbox One den 27. oktober. Spillet udkommer til pc via Steam den 28. oktober.

Virksomheden streamede adskillige videoer, herunder en trailer med annoncering af udgivelsesdatoen, en video, der forhåndsviser karakterer og kamp, og de første otte minutter af åbningen til Raymonds historie.

Engelsk trailer med udgivelsesddato

Japansk trailer med udgivelsesddato

Mission Report: #1 Hovedpersoner og kamp (engelsk)

Mission Report: #1 Hovedpersoner og kamp (japansk)

Åbnings film for Raymond

Spillet vil have to hovedpersoner, hovedpersonen Raymond i en science fiction-historie, og den anden Laeticia i en fantasy-historie. Spillere vil være i stand til at flyve i et fuldt navigerbart miljø.

Kilde