Sommer 2022

Summer Time Rendering del to trailer

Den officielle hjemmeside for anime serien baseret på Yasuki Tanakas Summer Time Rendering suspense manga afslørede tirsdag en reklame video, illustration og rollebesætning til showets andet cours (kvart år).

Videoen viser showets anden åbningstemasang “Natsuyume Noisy” (A Noisy Summer Dream) af Asaka.

Anden halvdel af animeen får premiere i morgen torsdag den 7. juli.

Kilde

Efterår 2023

Mob Psycho 100 sæson tre info

Warner Brothers Japan og Crunchyroll afslørede åbningens temasang og nøgle illustration til Mob Psycho 100 III, den tredje sæson baseret på ONEs Mob Psycho 100 manga, under sit panel på Anime Expo søndag.

MOB CHOIR vil fremføre animeens åbningstemasang “1.”

Mob Psycho 100 sæson tre info

Crunchyroll vil være vært for premieren på de første to afsnit af animeen ved Crunchyroll Expo-begivenheden den 5.-7. august.

Crunchyroll viste også den fulde åbningssekvens for anime under panelet. Crunchyroll vil streame animeen over hele verden undtagen Asien på japansk med engelske undertekster og med en engelsk dub, når den udsendes i Japan, begyndende i oktober.

Kilde

Januar 2023

In/Spectre anime sæson to kommer til januar 2023

Personalet bag TV anime serien baseret på Kyo Shirodaira og Chasiba Katases In/Spectre (Kyokō Suiri eller Invented Interface) manga begyndte at streame den anden reklamevideo mandag for anden sæson.

Crunchyroll streamede også en undertekst trailer til animeen på sit panel på Anime Expo søndag.

Engelsk

Japansk

Kilde

Tomo-chan Is a Girl! manga laves til anime

Streamingudbyderen Crunchyroll annoncerede under sit panel på dette års Anime Expo, at romcom-mangaen Tomo-chan Is a Girl! (Tomo-chan wa Onnanoko!) skrevet af Fumita Yanagida laves til anime. En simulcast af serien blev også annonceret.

Engelsk dub

Engelsk tekst

Tysk tekst

Japansk

Beskrivelse

Tomo Aizawa og Junichirou “Jun” Kubota er de tætteste brødre (bros), du nogensinde har set. De tumler og kæmper, men i tykt og tyndt har de hinandens ryg. Alligevel er der kun et lille problem: Tomo er forelsket i Jun!

Siden hun var ung, har tomboyen Tomo bare været endnu en af fyrene; på grund af hans ekstreme muskel-hjerne-natur, bemærker Jun ikke nogen af hendes tilnærmelser – heller ikke når hun udtrykkeligt erklærer sin kærlighed. For at føje spot til skade, vidste han i lang tid ikke engang, at hun var en pige.

Tomo-chan wa Onnanoko! følger Tomos og hendes venners komiske oplevelser, mens hun forsøger at fange Juns blik og undslippe den berygtede brozone.

Kilder

2023

Den officielle hjemmeside for TV anime adaptionen af Hajime Kōmotos Mashle: Magic and Muscles manga oplyser, at animeen vil blive en “komplet” anime adaption.

Animeen får premiere i 2023, og Aniplex er involveret i produktionen.

Mangaen gik ind i sin sidste ark med det 12. bind, som udkom mandag, så den kan være afsluttet inden animeen så det lyder sandsynligt at alt kan blive animeret.

Engelsk

Japansk

https://youtu.be/3gR73OGPvVU

Beskrivelse

Dette er en verden af magi, hvor magi bruges til alt. Men dybt inde i skoven findes en ung mand, der bruger sin tid på at træne og opbygge sin krop. Han kan ikke bruge magi, men han nyder et fredeligt liv med sin far. Men en dag kommer hans liv i fare! Vil hans muskuløse krop beskytte ham mod de magiske brugere, der er ude efter at få fat i ham? Kraftfuldt trænede muskler knuser magi, da denne unormale magiske fantasi begynder!

Kilder

Kategoriseret i: