Den livestreamede “Sneaker Bunko 35th Anniversary Festa!” special afslørede en illustration, hovedpersonalet og flere medvirkende i den kommende anime baseret på forfatteren Sunsunsun og kunstneren Momocos Alya Sometimes Hides Her Feelings in Russian (Tokidoki Bosotto Rusland-go de Dereru Tonari no Alya-san) light novel serie.

Alya Sometimes Hides Her Feelings in Russian anime info
© Sunsunsun,Momoco/KADOKAWA/Alya-san Partners

Anime-personalet afslørede også en 3D-model af Alya:

Beskrivelse

Alisa Mikhailovna Kujou er Seiren Private Academys “ensomme prinsesse.” Hun er en halvrussisk skønhed med sølvhår, øverst i sin klasse, elevrådsbogholder og…fuldstændig utilnærmelig. Af en eller anden grund har hun også påtaget sig ansvaret for at irettesætte den slacker, der sidder ved siden af hende i klassen. Masachika Kuze frustrerer hende konstant ved at falde i søvn, glemme sine lærebøger og bare være en generelt ueksemplarisk elev. Eller i hvert fald, sådan ser det ud udefra. Hun kan have en hård tone, men hun har ikke så meget mod Masachika, som andre ville tro. Hun lader ham endda kalde hende ved hendes kælenavn, Alya. Enhver, der hører de kommentarer, hun mumler på russisk i vejret, ved måske, hvordan hun virkelig har det, men da ingen af hendes klassekammerater forstår sproget, er hun fri til at sige, hvad hun vil! Bortset fra… der er én person, der ved, hvad hun siger. Masachika lytter til hendes pinlige afsløringer og lader som om han er uvidende, alt imens han undrer sig over, hvad hendes flirtende kommentarer egentlig betyder!

Roller

Animeen vil have Sumire Uesaka som Alisa Mihairovuna Kujō og Kōhei Amasaki som Masachika Kuse. Begge gentager deres roller fra en tidligere drama-cd.

Andre roller er:

  • Wakana Maruoka som Yuki Suō
  • Yukiyo Fujii som Marsha
  • Saya Aizawa som Ayano Kimishima

Folkene bag

Ryota Itoh (My Senpai Is Annoying, Shikimori’s Not Just a Cutie) instruerer animeen hos Doga Kobo og er også ansvarlig for manuskripter til serien. Yūhei Murota (Love Live! School idol projektet) designer karaktererne og fungerer også som animationschef. Ryō Kobayashi er serieproducer.

Kilder

Kategoriseret i: