Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Anime nyheder: Magisk Shinkai ASMR sne ræs

Trailere for kommende anime film om magiske piger og mystiske døre og serier der går fra ASMR over sne til futuritiske racer piger.

Delicious Party Precure film trailer
©2022 映画デリシャスパーティ♡プリキュア製作委員会

Sommer 2022

Ōyukiumi no Kaina trailer

Kaina of the Great Snow Sea (Ōyukiumi no Kaina), det nye projekt fra BLAME! og Knights of Sidonia samarbejdspartnerne Tsutomu Nihei og Polygon Pictures, udsendte en teaser reklame video.

Teaseren annoncerer hovedrollen, og Crunchyroll annoncerede også, at den vil være vært for verdenspremieren på de første fire afsnit på Crunchyroll Expo den 6. august klokken 19.45. PDT.

Hele serien får premiere til januar 2023.

Beskrivelse

“Dreng-møder-pige-fantasien” foregår i en verden, hvor land bliver opslugt af det indtrængende Store Snehav. Menneskeheden lever et barskt liv over Tenmaku (et ordspil på det japanske ord for telt), der strækker sig fra rødderne til toppen af gigantiske orbitale træer. Historien centrerer sig om Kaina, en dreng, der bor over Tenmaku, og Liliha, prinsessen af det lille land Atland i Det Store Snehav.

Kilde

Efterår 2022

Delicious Party Precure film trailer

Toei har offentliggjort at den kommende animefilm til Delicious Party♡Precure animeen har titlen Eiga Delicious Party♡Precure Yume Miru ♡ Okosama Lunch (Delicious Party Precure The Movie: The Dreaming Child’s Lunch).

Toei har også udgivet en trailer til filmen, som afslører og forhåndsviser filmens temasang “Yōkoso, Okosama♡Dreamia” (Welcome to the Child’s Dreamia) med Moeha Nochimoto.

Filmen får premiere i de japanske biografer den 23 september 2022.

Beskrivelse af serien

Nøgleordene for historien er “Mad fremmaner smil”. Kongeriget “Cookingdom” står for alle de lækre retter i deres egen verden. Men en dag bliver opskrifterne stjålet fra kongeriget, hvilket skaber kaos. Tre piger får derefter evnen til at forvandle sig til Precure Magical Girls og genvinde opskrifterne fra det berygtede Bundoru Gang.

Illustration

Delicious Party Precure film trailer
©2022 映画デリシャスパーティ♡プリキュア製作委員会

Kilder

Yuri no Aida ni Hasamareru anime om reinkarnation som ASMR dummy

Den originale TV anime Yuri no Aida ni Hasamareru. Aru Asa Dummy Head Mike ni Natteita Ore-kun no Jinsei (Caught Between a Yuri Relationship. My Life After I Became a Dummy Head Microphone One Morning) får premiere på Tokyo MX-kanalen og streames denne oktober.

Illustration

Yuri no Aida ni Hasamareru anime om reinkarnation som ASMR dummy
©百合の間にはさまれる。製作委員会

ASMR står for Autonomous Sensory Meridian Response, som igen beskriver den følelse, som nogen oplever, når de for eksempel stimuleres af bestemte lyde.

Beskrivelse

Komedien handler om en hovedperson reinkarneret som en dummy hovedmikrofon til ASMR-optagelse. Denne dummy hovedmikrofon bruges af Yuri og andre gymnasiepiger i deres ASMR-klub, som har til formål at vinde “ASMR Koshien”, en ASMR skole klub turnering.

Kilder

Makoto Shinkais Suzume no Tojimari anime film trailer med engelsk tekst

Den officielle Twitter-konto for Suzume no Tojimari (direkte oversat Suzume’s Door-Locking), Makoto Shinkais første nye film i tre år, har udgivet den fulde trailer med engelske undertekster.

Beskrivelse

På den anden side af døren var tiden i sin helhed—

17-årige Suzumes rejse begynder i en stille by i Kyushu, da hun støder på en ung mand, der fortæller hende: “Jeg leder efter en dør.” Det, Suzume finder, er en enkelt forvitret dør, der står oprejst midt i ruinerne, som om den var beskyttet mod enhver katastrofe. Suzume, tilsyneladende betaget af dens styrke, rækker ud efter dørhåndtaget…

Døre begynder at åbne den ene efter den anden over hele Japan og udløser ødelæggelse løs over enhver, der er i nærheden. Suzume skal lukke disse portaler for at forhindre yderligere katastrofe.

Stjernerne
Solnedgangen
Morgenhimlen

Inden for det rige var det, som om al tid var smeltet sammen på himlen—

Tiltrukket af denne mystiske dør er Suzumes rejse ved at begynde.

Om filmen

Shinkai udtalte, at tre vigtige punkter ved filmen er, at det er en roadmovie rundt i Japan, en historie om at “lukke døre” i stedet for at åbne dem, og en grund til at besøge biografen. Han uddybede, at lukning af døre kan referere til at binde løse ender eller færdiggøre noget.

Skuespillerinden Nanoka Hara giver stemme til heltinden Suzume Iwato i filmen. Hara kæmpede om rollen med over 1.700 andre ansøgere i auditions, og dette er hendes første stemmeskuespillerrolle i anime.

Filmen får premiere i Japan til november 2022 og vises i resten af verden i starten af 2023. Lad os håbe det også gælder Danmark.

Kilde

Ukendt

Highspeed Etoile er en kommende original anime

En ny original TV-anime med titlen Highspeed Etoile er blevet annonceret på en nyligt lanceret hjemmeside. Ifølge logoerne på hjemmesiden samarbejder virksomhederne King Amusement Creative Sonic Blade, Yostar, Good Smile Company og Super Formula om projektet. Sidstnævnte er en tidligere japansk racerserie, som også er med i projektet, som har et racer-tema.

Der er endnu ikke offentliggjort mange flere detaljer. Det er dog kendt, at Takuya Fujima (bl.a. manga-ka til Magical Girl Lyrical Nanoha ViVid og karakterdesigner på Warlords of Sigrdrifa) vil bidrage med de originale karakterdesigns til projektet. En illustration blev også præsenteret.

Illustration

Highspeed Etoile er en kommende original anime
©HSE Project

Beskrivelse

Historien handler om karakteren Rin Rindoh, som før ville være balletdanser, men måtte opgive den drøm på grund af en skade. Hun blev derefter en NEET og gamer, der boede i sin bedstemors hus. Men en dag befinder hun sig pludselig i racerverdenen.

Historien foregår i en nær fremtid, hvor den nyeste teknologi gør det muligt for køretøjer at køre sikkert omkring 500 km/t. En næste generations begivenhed kaldet NEX Race, der fuldstændig vil ændre racingverdenen, er blevet skabt.
En del af denne begivenhed er nemlig AI-understøttelse i kontrollerne og en mekanisme kaldet “Revolburst”.
Nykommeren Rin Rindoh er ved at få sin NEX Race-debut og vil derefter fortsætte med at revolutionere sporten.

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Ash' stemmelægger synger Pokémon temaet en sidste gang inden hun stopper i rollen.

Anime

Den ny udgave af fortællingen om vandringsmanden Kenshin kommer til sommer.

Anime

Historien om en fyr der får 100 kærester kommer som anime i år.

Anime

Her er en trailer for kommende forårs-serie om en kontoransat der mister sin mødom til et yakuza medlem.