Forår 2023

In Another World With My Smartphone anden sæson info

Anime-serien In Another World With My Smartphone (Isekai wa Smartphone to Tomo ni) får en anden sæson instrueret af Yoshiaki Iwasaki (Monster Girl Doctor) hos studiet J.C.STAFF. Hitomi Mieno (The Detective is already Dead) står for manuskriptet, mens Chinatsu Kameyama (nøgleanimation i Words Bubble Up Like Soda Pop) fungerer som karakterdesigner. Kei Yoshikawa er ansvarlig for baggrundsmusikken.

Den anden sæson får premiere i forårssæsonen 2023. Den første sæson af serien kan ses på streamingudbyderen Crunchyoll.

Illustration

In Another World With My Smartphone anden sæson info
© Patra Fuyubaru & Eiji Usatsuka

Beskrivelse

Efter at være blevet dræbt af Gud ved et uheld, befinder Touya Mochizuki sig pludselig i en parallel verden. Hans eneste tilbageværende besiddelse i den nye verden er hans smartphone, som fungerer selv her. Mens han møder nye mennesker og knytter venskaber, ønsker han at afsløre denne verdens hemmeligheder, mens han arbejder sammen med kongerne fra forskellige lande rundt om i verden.

Kilder

2023

Alice Gear Aegis info

Den officielle Twitter-konto for den kommende Alice Gear Aegis anime har afsløret udgivelsesdatoen og de første tre karakterdesigns.

Karakterdesigns

Alice Gear Aegis info
Manami Numakura som Yotsuyu Hirasaka / Maaya Uchida som Sitara Kaneshiya / Yui Ishikawa som Fumika Momoshina / ©Pyramid,Inc./成子坂製作所

Illustration

En ny illustration er også blevet udgivet til at matche.

Alice Gear Aegis info
©Pyramid,Inc./成子坂製作所

Info

Ifølge den nye info starter animeen næste år og vil hedde Alice Gear Aegis Expansion. Hirokazu Hanai (Dances with the Dragons) vil instruere hos Studio Nomad (Dropkick on My Devil!), mens Rikiya Okano også vender tilbage som karakterdesigner. Kenji Sugihara (A Certain Scientific Accelerator, Clockwork Planet, Shiki), der superviser scripts, er ny. Pyramid er krediteret for det originale værk.

Kilde

Ukendt

Arknights: Prelude to Dawn trailer to

Endnu en teaser trailer til den kommende anime Arknights: Prelude to Dawn er blevet offentliggjort på den officielle Twitter-konto.

Arknights: Prelude to Dawn instrueres af Yuki Watanabe og er i produktion hos Yostar Pictures. Watanabe får selskab af Masataka Nishikawa, der vil fungere som assisterende instruktør. Karakterdesignet er af Aya Takafuji (Fate/Grand Order Absolute Demonic Front: Babylonia, SSSS.Gridman). Det vides stadig ikke, hvornår animeen vil begynde.

Teaser

Beskrivelse

Sjældne, men ødelæggende katastrofer plager Terra. Folk er derfor tvunget til at bo i nomadiske byer. Katalysmerne giver en værdifuld ressource i form af det sjældne og energirige mineral “Originium”. Håndteringen af ​​mineralet er dog ikke uden farer. Udsætter man sig selv for “originium” i længere tid, så udvikler der sig en sygdom – “oripati”.

En omstrejfende lægeorganisation kaldet “Rhodes Island” tilbyder de ofte undgåede smittede en hjælpende hånd og et sted at føle sig trygge. Foreningen har dog ofte måttet udføre ad hoc paramilitære aktioner mod “Reunion Movement”, en terrororganisation, der bruger vold mod regeringer, der undertrykker de smittede.

Kilder

The Detective is Already Dead får anden sæson

Den officielle Twitter-konto for The Detective is Everything Dead animeen fortæller at serien får en anden sæson. Der er også en annonceringsvideo og en illustration.

Det vides dog ikke, hvem der bliver involveret i produktionsholdet, og hvornår efterfølgeren starter. På den anden side er det allerede kendt, at stemmeskuespillerne i hovedrollerne vender tilbage til deres oprindelige roller.

Illustration

The Detective is Already Dead får anden sæson
©2021 Nigozyu,Umibouzu/KADOKAWA/ TanmoshiProject

Annoncerings video

Beskrivelse

Kimihiko bliver assistent for den engle-agtige Siesta, der præsenterer sig selv som detektiv, på et fly, der flyver ti kilometer over jorden. For at de to kan kæmpe mod verdens fjender, rejser de jorden rundt i tre år – indtil døden til sidst skiller dem ad.
Et år efter denne rystende begivenhed lever Kimihiko et helt normalt liv som studerende, indtil en klient kommer for at se ham. ”Er du mesterdetektiven?”
Mødet med hans klassekammerat Nagisa fører ham tilbage til en historie, hvor fortid og nutid hænger sammen.

Kilder

Sasaki and Peeps romaner laves til anime

Som en del af Kadokawas “Natsu no Gakuensai 2022” er det blevet annonceret at romanserien Sasaki and Peeps (Sasaki to Pichan) af forfatter Buncololi og illustrator Kantoku vil blive lavet til en TSom en del af Kadokawas “Natsu no Gakuensai 2022”, der finder sted i dag, er det nu blevet annonceret, at romanserien “Sasaki and Peeps” (Jap. Sasaki og Pichan) af forfatter Buncololi og illustrator Kantoku vil blive tilpasset som en tv-anime. En reklamevideo, som du kan finde længere nede i artiklen, har Tomokazu Sugita som Sasaki og Aoi Yuki som Pii-chan. Der er også en illustration for at fejre annonceringen TV anime serie

Illustration

Sasaki and Peeps romaner laves til anime
©Buncololi, Kantoku/KADOKAWA

Beskrivelse

Mens Sasakis skæve arbejdsliv er fuld af ansvar, efterlader det ham altid utilfreds og træt sidst på dagen. På udkig efter selskab til at udfylde tomrummet i hans liv besøger Sasaki en dyrehandel uden at vide, at denne beslutning vil ændre hans liv for altid. Efter at have valgt en yndig fugl og taget den med sig hjem… afslører hans nye dyrekammerat pludselig, at den er en utrolig vismand fra en anden verden, som direkte har bemyndiget Sasaki med overnaturlige kræfter og kraften til at rejse verdener. Alt Sasaki ønsker er at bruge disse nye kræfter til at leve sit liv i fred og ro, men der er mere end et par skøre karakterer, der kunne stå i vejen…

Kilder

Kategoriseret i: