Det er godt nok nogen tid siden den her nyhed kom på engelsk, men da jeg ikke har set snak om den på dansk støvede jeg den af fra min backlog.

Det officielle websted for den tidligere annoncerede kommende TV anime serie baseret på Robinson Haruhara og Hirakeis ‘Tis time for “torture”, Princess (Hime-sama, “Gōmon” no Jikan Desu) afslørede en reklame video, illustration og ekstra rollebesætningsmedlemmer:

Serien er en sød komedieserie om den unavngivne prinsesse, en voldsom kommandør fra en kejserlig hær, som blev fanget af den dæmoniske helvedes horde midt i deres krig. Hun bliver udsat for tortur af helvedes horde for at trække information ud af hende, men da almindelig tortur er udelukket, tyer helvedes horde til mere djævelske og mere skumle torturhandlinger (kilde under fødderne er topmålet af ondskab!), mens prinsessen forsøger at gøre modstand!

Rollelisten inkluderer:

  • Haruka Shiraishi som prinsesse
  • Chikahiro Kobayashi som Ex
  • Shizuka Itou som Torture Tortura
  • Tesshō Genda som Hell-Lord (ny)

Yōko Kanemori (The Ancient Magus’ Bride, Attack on Titan episode-instruktør) instruerer animeen hos PINE JAM, og Kazuyuki Fudeyasu (That Time I Got Reincarnated as a Slime, Dropkick on My Devil!, In the Land of Leadale) står for ansvaret for seriens manuskripter. Toshiya Kōno (Schwarzes Markens underkarakterdesign) og Satoshi Furuhashi (Comet Lucifer rekvisitdesignassistance) designer karaktererne, og Masaru Yokoyama (Queen’s Blade: The Exiled Virgin, Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans) komponerer musikken.

Illustration

'Tis Time for "Torture," Princess TV anime trailer
© 春原ロビンソン・ひらけい/集英社・国王軍第三騎士団

Tidligere trailer

Tidligere illustration

'Tis Time for "Torture," Princess manga kommer som anime til januar
© 春原ロビンソン・ひらけい/集英社・国王軍第三騎士団

Kilde

Kategoriseret i: