Efterår 2022

My Hero Academia sæson 6 begynder 1 oktober

My Hero Academia sæson 6 begynder 1 oktober
©Kohei Horikoshi/Shueisha, My Hero Academia Production Committee

Kilde

Januar 2023

Handyman Saitō in Another World trailer

Den officielle hjemmeside for TV anime adaptionen af Kazutomo Ichitomos Handyman Saitō in Another World (Benriya Saitō-san, Isekai ni Iku) manga afslørede fredag en reklame video, illustration, rollebesætning, personale og premiere til januar 2023.

Kilde

Saving 80.000 Gold in Another World for my Retirement laves til anime

Den officielle Twitter-konto for Kodanshas Shonen Sirius Magazine fortæller at FUNAs light novel serie Saving 80.000 Gold in Another World for my Retirement (Rōgo ni Sonaete Isekai de 8-Man-Mai no Kinka o Tamemasu) laves til en anime.

Det bliver en TV anime serie, der får premiere i Japan til januar 2023. Mere er ikke blevet afsløret endnu.

Annoncering

Saving 80.000 Gold in Another World for my Retirement laves til anime
©FUNA/KODANSHA Ltd.

Beskrivelse

En dag falder Mitsuha ned fra en klippe og befinder sig i en mærkelig verden, der minder om middelalderens Europa! Efter et nærdødsmøde med en flok ulve opdager hun, at hun er i stand til at rejse frem og tilbage mellem denne nye verden og sin gamle. Mitsuha bruger denne evne til at leve i begge verdener, og hun regner ud, at hun har brug for 80.000 guldmønter for at gå på pension! Fra dette tidspunkt er Mitsuhas mål at få denne sum på en række forskellige måder!

Kilder

2023

Dark Gathering horror manga laves til anime

Shueisha har annonceret at Kenichi Kondōs Dark Gathering manga vil få en TV anime adaption, der får premiere i 2023.

Hiroshi Ikehata (FLCL Progressive, Kiratto Pri☆Chan, Space Battleship Tiramisu) instruerer anime serien hos OLM.

Trailer

Beskrivelse

Keitarō Gentōga har evnen til at være et spirituelt medium. I junior high school fik han en anden besat af en ånd, og han har leve indelukket i mere end to år. Da han genindfører sig selv i samfundet som privatlærer, møder han en genial pige ved navn Yayoi Hōzuki. Yayoi er øjeblikkeligt i stand til at fortælle, at Keitarō har dygtighed som spirituelt medium, og hun inviterer ham til at tage med hende til et hjemsøgt sted. De to starter derefter deres rejse med at fange onde ånder.

Kilde

Ukendt

Ghost Mikawa’s Days With My Stepsister romaner laves til anime

“Natsu no Gakuensai 2022” begivenheden for Kadokawas MF Bunko J light novel mærke annoncerede at forfatteren Ghost Mikawa og illustratoren Hitens Days With My Stepsister (Gimai Seikatsu) romaner får en TV anime adaption.

Ghost Mikawa's Days With My Stepsister romaner laves til anime

Det vides endnu ikke hvornår serien vil blive vist.

Kilder

Kategoriseret i: