TV anime serien baseret på Kenkyo na Circles I Was Reincarnated as the 7th Prince So I Can Take My Time Perfecting My Magical Ability (Tensei Shitara Dainana Ōji Datta no de, Kimamani Majutsu o Kiwamemasu) light novel serie får premiere den 1. april. Serien vil kunne ses på Crunchyroll.

Yderligere roller

  • Albert: Shun Horie
  • Dian: Yūya Hirose
  • Alieze: Akane Kumada
  • Shiro: Eriko Matsui

Folkene bag

  • Åbningstema:「Kyunrious」 af Kaede Higuchi
  • Afslutningstema:「Happy no Himitsu」 af Akane Kumada
  • Animations produktion: Tsumugi Akita Animation Lab

Beskrivelse

Prins Lloyd var ikke altid en prins … faktisk er hans tidligere liv et, han husker perfekt: han var en slags troldmand. Så da han blev tvunget til at reinkarnere, besluttede han at fortsætte sine studier, prins af riget eller ej! Men hans nye liv har sine egne sæt udfordringer… herunder at være en 10-årig! Hvad skal den 7. prins/sorcerer gøre?!

Illustration

I Was Reincarnated as the 7th Prince So I Can Take My Time Perfecting My Magical Ability premiere dato

Ældre teaser

Teaseren indeholder nye optagelser af karaktererne Tao og Ren sammen med gamle optagelser fra teaseren fra november 2022 og afslører animeens premieredato til april 2024. Videoen afslører også, at musikeren R.O.N (STEREO DIVE FOUNDATION) komponerer musikken til animeen.

Ældre trailer

Et officielt websted åbnede for anime serien, og det afslører en teaser reklame video, illustration, rollebesætning og personale.

Kilde

The Animaze Show

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,