Light novel

Forfatteren til Goblin Slayer laver ny titel med tegneren til Overlord

En pressemeddelelse fortæller at Kagyo Kumo, forfatteren bag Goblin Slayer light novel romanerne, arbejder på en ny titel sammen med So-bin, der står for de populære illustrationer til Overlord romanerne. Ikke overraskende bliver de ny light novels i genren dark fantasy. Titlen og anden info om det ny projekt er ikke blevet afsløret endnu.

Kilde

Manga

One Piece mangaen sætter verdensrekord med over 500 millioner eksemplarer i omløb

Shueisha annoncerede at Eiichiro Odas One Piece manga har overgået 500 millioner eksemplarer udgivet på verdensplan fra udgivelsen af mangaens 103. samlede bog samme dag. 416.566.000 af disse kopier er i Japan, og 100 millioner eksemplarer er i 60 lande og territorier uden for Japan.

Kilde

Yatogame-chan Kansatsu Nikki mangaen slutter om to kapitler

Septemberudgaven af Ichijinshas Comic Rex-magasin afslørede den 27. juli, at Masaki Andōs Yatogame-chan Kansatsu Nikki manga slutter med de næste to kapitler. Hvis der ikke er forsinkelser, slutter mangaen i september.

Mangaen handler om Yatogame-chans liv, en pige, der taler på den grove Nagoya-dialekt. Serien fremhæver regionale kulturelle forskelle fra området Nagoya i Aichi.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,