2023

The Ice Guy and His Cool Female Colleague TV anime trailer

Den officielle hjemmeside for TV anime serien baseret på Miyuki Tonogayas The Ice Guy and His Cool Female Colleague (Kōri Zokusei Danshi til Cool na Dōryō Joshi) manga afslørede en teaser reklame video, illustrationer, karakter illustrationer, personale og premiere i 2023.

Trailer

Beskrivelse

“Den romantiske romanske komedie på arbejdspladsen” handler om Himuro-kun, en nutidig efterkommer af snekvinden fra japansk folklore og hans tilsyneladende ophøjede, excentriske og dog venlige kollega Fuyutsuki. Himuro-kun har en tendens til at fryse genstande i nærheden eller tilkalde en snestorm, når han er ophidset, og han er tilfældigvis også hemmeligt forelsket i Fuyutsuki. Fuyutsuki er dog næsten fuldstændig uvidende om alt omkring hende.

Kilde

Ukendt

Delicious in Dungeon laves til TV anime af Studio Trigger

Ryōko Kuis Delicious in Dungeon (Dungeon Meshi) manga får en TV anime serie lavet af Studio Trigger. En officiel hjemmeside og Twitter-konto åbnede for animeen onsdag, og de afslørede et billede:

Delicious in Dungeon laves til TV anime af Studio Trigger

Beskrivelse

Hvad får du, når du krydser dungeon-eventyr og mad-manga? Du får Delicious in Dungeon, hvor vi finder vores trup af eventyrere på en mission for at redde deres forsvundne teammedlem, mens vi finder ud af, hvordan vi kan overleve på den mad, som dungeons giver.
Da den unge eventyrer Laios og hans selskab bliver angrebet og forsvarligt tæsket af en drage dybt inde i en dungeons, mister partyet alle sine penge og proviant. De er ivrige efter at komme tilbage til det, men der er bare et problem: Hvis de sætter ud uden mad eller mønt at tale om, er de sikre på at dø på vejen! Men Laios kommer med en genial idé: “Lad os spise monstrene!”
Slim, basilisker, mimics og endda drager… ingen er sikret mod lysten fra disse dungeon-crawling gourmander!

Kilde

Kaiju No. 8 mangaen laves til anime

Den officielle Twitter-konto for Naoya Matsumotos Kaiju No. 8 manga annoncerede at serien får en anime adaption. TOHO animation streamede en annonceringsvideo:

Der er ikke afsløret noget mere konkret om animeen endnu.

Beskrivelse

En mand, der arbejder på et job langt væk fra sine barndomsdrømme, bliver viklet ind i en uventet situation…! Da han bliver et monster, sigter han igen på at opfylde sin livslange drøm…!

Kafka håber en dag at holde sin pagt med sin barndomsveninde Mina om at slutte sig til den japanske forsvarsstyrke og kæmpe ved hendes side. Men mens hun er ude og neutralisere kaiju som tredje divisionskaptajn, sidder Kafka fast i at rydde op i efterdønningerne af deres kampe. Da en pludselig regelændring gør Kafka berettiget til forsvarsstyrken, beslutter han sig for at prøve for holdet igen. Der er kun et problem – han er kommet på Forsvarets neutraliseringsliste under kodenavnet Kaiju nr. 8.

Kilde

Reborn as a Vending Machine, I Now Wander the Dungeon light novels laves til anime

Kadokawa har annonceret at Hirukumas Reborn as a Vending Machine, I Now Wander the Dungeon (Jidōhanbaiki ni Umarekawatta Ore wa Meikyū ni Samayō) light novel serie laves til en anime. Annonceringen afslørede ikke anime-formatet.

Trailer

Annonceringens teaser-video nedenfor begynder med en fortæller, der introducerer en fantasyverden, der “er blevet reddet adskillige gange af reinkarnerede mennesker”, og bemærker derefter med overraskelse, at fantasyverdenens skæbne nu ligger hos en salgsautomat.

Beskrivelse

En midaldrende mand med kun én lidenskab i sit liv møder en passende ende i en trafikulykke. Det er der, de fleste historier ville ende, men i stedet er det her, hans historie begynder, da han genfødes som det, han beundrede mest i livet – en salgsautomat (vendingmachine)! Men hans nye liv(?) sker på det værst tænkelige sted – hvad kan en salgsautomat gøre i et monsterbefængt dungeon, når han ikke kan tale eller endda bevæge sig på egen hånd?

Kilde

Sweet Reincarnation romaner laves til anime

Den officielle Twitter-konto for forlaget TO Books annoncerede at Nozomu Koryus Sweet Reincarnation (Okashi na Tensei: Saikyō Patishie Isekai Kōrin) light novels laves til en TV anime serie.

Beskrivelse

Pastry Mille Morteln, 9 år, er både sin fars arving og reinkarnationen af en utilfredsstillet konditor. Mens han drømmer om et land fyldt med søde sager, er der meget, der skal gøres først! Fra at lære at kæmpe, til at kontrollere sine nye magiske talenter og gøre sit bedste for at forsvare sin landsby mod banditter, og alligevel er det eneste, han virkelig ønsker at gøre, at bage den perfekte æblekage…

Kilde

Kategoriseret i: