April-nummeret af Shogakukans Monthly Coro Coro Comics magasin offentliggjorde onsdag en ni siders forsmag på Kei Yamadakas manga-adaption af den nye anime i Pokémon-serien. Mangaen starter sin fulde serialisering i magasinets maj-nummer den 14. april.

Om animeen

Den nye anime får premiere den 14. april og vil have en special på en time som første afsnit. Showet bliver sendt på fredage klokken 18.55. JST.

Beskrivelse

Animen vil følge helt nye dobbelte hovedpersoner, som hedder Liko og Roy. Animen vil indeholde Sprigatito, Fuecoco og Quaxly fra Pokémon Scarlet og Pokémon Violet videospillene, og vil også indeholde den legendariske Pokémon Rayquaza i sin shiny form.
Animeen vil også indeholde de nye karakterer Friede og Captain Pikachu, som er en Pokémon-professor og Pokémon-partner duo, som vil kæmpe sammen med Liko og Roy.

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,