Vinter 2023

Aggretsuko sæson 5 til februar

Netflix Tudum Japan livestream-begivenheden søndag afslørede, at den femte sæson af Aggretsuko animeen får premiere til februar 2023. Den nye sæson bliver den sidste sæson af anime serien.

Den nye sæson vil fokusere på, at Retsuko stiller op til valg.

Rareko vender tilbage for at instruere den femte sæson hos Fanworks og animeens rollebesætning vender også tilbage.

Kilde

Way of the Househusband får anden sæson til januar

Netflix Tudum Japan livestream-begivenheden i søndags afslørede, at anime-adaptionen af Kousuke Oonos The Way of the Househusband (Gokushufudō) manga får en anden sæson. Denfår premiere til januar 2023. Den nye sæson vil indeholde tilbagevendende stab og roller.

Kilder

Forår 2023

Edens Zero sæson to teaser

Den officielle hjemmeside for Edens Zero franchisen begyndte at streame en ny teaser-trailer til animeen. Teaseren afslører premieredatoen i april 2023 for anden sæson af franchisens anime-adaption.

Trailer

Kilde

2023

Onmyoji romaner laves til anime

På Netflix Tudum begivenheden i Japan blev det annonceret at Baku Yumemakuras Onmyoji romanserie bliver lavet til en anime. Premieren er planlagt til næste år.

Soubi Yamamoto (Meganebu!) vil instruere, mens Natsu Hasimoto (Oshiete Hokusai!) og Yuiko Kato (Agu: Tensai Ningyo) skal skrive manuskriptet. Det hele er produceret af Marvy Jack. Verdenspremieren er som sagt planlagt til 2023 på Netflix streamingtjenesten.

Beskrivelse

Historien foregår i et fiktivt Japan under Heian-perioden og fokuserer på den virkelige Onmyoji Abe no Seimei.

Kilde

Kategoriseret i: