2023

Jujutsu Kaisen sæson to vil køre et halvt år og dække to historier

Den officielle hjemmeside for Jujutsu Kaisen TV anime serien afslørede søndag, at animeens anden sæson vil blive sendt i to cours (kvartaler af et år) i et kontinuerligt halvårs løb.

Animeen vil adaptere både “Kaigyoku/Gyokusetsu” og “Shibuya Incident” historierne. Siden afslørede også en ny illustration for anden sæson, herunder kombineret med en tidligere afsløret illustration.

Jujutsu Kaisen sæson to vil køre et halvt år og dække to historier

Kilder

Crunchyroll

The Saint’s Magic Power is Omnipotent sæson to trailer

Kadokawa afslørede en ny teaser-trailer og teaser-illustration til anden sæson af TV-animeen baseret på Yuka Tachibana og Yasuyuki Syuris The Saint’s Magic Power is Alpotent (Seijo no Maryoku wa Bannō Desu) light novel serie.

Teasertraileren afslører animeens premieredato i 2023, såvel som animeens tilbagevendende rollebesætning og nogle nye medarbejdere.

Trailer

Illustration

The Saint's Magic Power is Omnipotent sæson to trailer

Kilde

Ukendt

Pony Canyon annoncerede at en fuldgyldig anime-serie af Sae Okamotos Mecha-Ude projekt er i produktion.

Illustration

Mecha-Ude: Mechanical Arms Project får fuld anime og manga

Manga

Yoshino Koyoka (Aria the Scarlet Ammo) starter også en ugentlig manga-adaption på LINE Manga- og ebookjapan-tjenesterne med tre gratis kapitler.

Video

Okamotos TriF Studio udsendte en dokumentarvideo, som teaser den fuldgyldige anime og profilerer selve studiet:

Beskrivelse

Historien handler om to unge. Hikaru har nydt sine normale skoledage i mellemskolen, og Alma er en Mecha-Ude Wielder, som kan aktiveres, når han er knyttet til mennesker. Der er spændende eventyr og kampe der følger de to.

Annoncerings video

Pilot afsnit

Kilder

My Dress-Up Darling får en anden sæson

Den officielle hjemmeside for TV-anime baseret på Shinichi Fukudas My Dress-Up Darling (Sono Bisque Doll wa Koi wo Suru) manga afslørede at animeen får en efterfølger.

Video

Beskrivelse

Traumatiseret af en barndomshændelse med en ven, der ikke kunne lide hans kærlighed til traditionelle dukker, tilbringer dukkehåndværker-håbet Wakana Gojō sine dage som enspænder og finder trøst i hjemkundskabs-lokalet på sin gymnasie-skole. For Wakana er folk som smukke Marin Kitagawa, en trendy pige, der altid er omgivet af en skare af venner, praktisk talt et rumvæsen fra en anden verden. Men da den muntre Marin – aldrig en til at være genert – får øje på Wakana, der syr løs en dag efter skole, bryder hun ind med det formål at få sin stille klassekammerat til at hjælpe med sin hemmelige hobby: cosplay.

Illustration

Fukuda tegnede en illustration for at fejre meddelelsen.

My Dress-Up Darling får en anden sæson

Kilder

Rent-A-Girlfriend får 3. sæson

Den anden animesæson baseret på Reiji Miyajimas Rent-A-Girlfriend (Kanojo, Okarishimasu) manga sluttede med en meddelelse om, at produktionen af en tredje sæson har fået grønt lys. Annonceringen kom i form af en “Rent-A-Girlfriend Petit”kortfilm med de fire kvindelige hovedkarakterer:

Video

Illustration

Rent-A-Girlfriend får 3. sæson

Kilder

Kategoriseret i: