My Hero Academia S06 opening og ending videoer

For at falde sammen med den første udsendelse af den sjette sæson af anime My Hero Academia den 1. oktober blev openingen og endingen af ​​den nye sæson uploadet til den officielle TOHO Animation YouTube-kanal.

Alle “My Hero Academia”-sæsoner og de tilhørende anime-film blev eller vil blive produceret i Studio BONES. Første afsnit af sjette sæson fejrede sin premiere den 1. oktober 2022. I Tyskland kan serien følges i simulcast-form på streamingudbyderen Crunchyroll. En simuldub-udsendelse følger på et senere tidspunkt. De nye afsnit fokuserer på den såkaldte “Paranormal Liberation War”-bue af manga-skabelonen. Åbningen “Hitamuki” synges af det japanske rockband SUPER BEAVER. I mellemtiden vil slutningen “SKETCH” blive skrevet af singer-songwriter Kiro Akiyama.

Opening

Ending

Beskrivelse

Hvordan ville verden se ud, hvis superkræfter, der kaldes ”TRÆK”, manifesterede sig i 80 procent af befolkningen? Helte og skurke ville kæmpe over det hele! At være en helt ville betyde, at man skulle lære at bruge sin kraft, men hvor ville man tage hen for at studere?
Heltegymnasiet selvfølgelig! Men hvad ville du så gøre, hvis du var én af de 20 procent, der er født trækløs?

Folkeskoleelev Izuku Midoriya vil mere end noget andet gerne være helt, men han har ikke et gran af kraft i sig. Uden nogen chance for at blive optaget på det prestigefyldte U.A. Gymnasium for heltespirer, ligner hans liv mere og mere en blindgyde. Men så efter et møde med All Might, den største helt af dem alle, får han muligheden for at ændre sin skæbne…

(fra den danske udgivelse af mangaen)

Kilden

Uzaki-chan Wants to Hang Out!

Sammen med premieren den 1. oktober på anden sæson af animeen Uzaki-chan Wants to Hang Out! har Kadokawa har offentliggjort åbningsvideoen på YouTube. Der er også en lille forsmag på første afsnit.

Opening

Trailer for afsnit 1

Beskrivelse

Shinichi Sakurais eneste ønske er lidt fred og ro. Han regnede dog ikke med sin ivrige yngre medstuderende Hana Uzaki, der er godt udrustet i forhold til hendes højde – for hun har andre planer! Det eneste hun har i tankerne er at hænge ud med Shinichi og gøre grin med ham. Med hendes lyse charme og vedholdenhed kunne dette bare være starten på et vidunderligt forhold!

Kilde

Detektiv Conan: The Culprit Hanzawa opening

Den rene opening for spin-offen Detective Conan: The Culprit Hanzawa er blevet offentliggjort på den officielle Twitter-konto for Detective Conan TV anime serien. Spin-off serien om den ansigtsløse skurk begynde den 3. oktober.

Opening

Beskrivelse

Detective Conan: The Culprit Hanzawa er en gag-spin-off skabt af Mayuko Kanba. Historien handler om den sorte silhuet, som ofte bruges i historien om den lille mesterdetektiv til at repræsentere en endnu ukendt gerningsmand.

Kilde

Muv-Luv Alternative sæson to opening og ending

De to temasange til anden sæson af serien Muv-Luv Alternative er blevet præsenteret i en ny video.

Anden sæson begynder den 5. oktober. Serien kan ses på Crunchyroll.

Opening og ending

Beskrivelse

I en af ​​de utallige parallelle verdener, der eksisterer gennem rum-tiden, har menneskeheden ført en årtier lang krig mod BETA. De fjendtlige fremmede angribere bruger humanoide kampmaskiner kaldet Tactical Surface Fighters til at udslette menneskene fuldstændigt. Dette er en historie om menneskehedens liv og død på randen af ​​udryddelse…

Kilde

Lucifer and the Biscuit Hammer trailer for del to

Inden det anden del af animeen Lucifer and the Biscuit Hammer starter i denne uge, er der på forhånd udgivet en ny promo-video, som er beregnet til at komme i stemning til de nye afsnit.

Det vides også, hvem der skal synge den nye opening og ending: Sangeren Raon står for åbningen af ​​de nye afsnit “BE the HERO”. Den nye slutning “ZERO” bliver fremført af den japanske sanger Sano Ibuki. Du kan finde en lille forsmag på åbningen i den nye video.

Anden del begynder den 7 oktober og bliver ligesom resten af serien vist på Crunchyroll (både sub og dub).

Trailer

Beskrivelse

Yuuhi er bare en almindelig universitetsstuderende… indtil et talende firben beder ham om at redde verden. Før han kan nægte, bliver han gjort til medlem af Beast Knights og givet en ring, der giver ham fysiske kræfter, hvilket får ham til at blive angrebet af fjenden med det samme. Hans nabo Samidare redder hans liv i sidste sekund… men er hun en dæmonhersker, der vil erobre verden?! Tiltrukket af sin absurde styrke og onde charme bliver Yuuhi hendes hengivne tjener og støtter hendes onde planer.

Kilde

Kategoriseret i: