Instruktøren af de kommende live-action Attack on Titan film, Shinji Higuchi, har bekræftet at projektet vil lave to film, der begge er planlagt til at få premiere i Japan til næste sommer (2015). Filmene bliver pt filmet over hele Japan, herunder Hashima Island (mere kendt som Battleship Island) i Nagasaki Prefektur.

To live-action Attack on Titan film kommer næste sommer

Higuchi har udtalt at filmene, der er under supervision af skaberen af Attack on Titan mangaen Hajime Isayama, bliver bygget på verdenen og personerne fra mangaen men at de også indarbejder ny personer og nye fjender. Higuchi har også udtalt at filmene bliver lavet ved at kombinere de bedste special effects teknologier i Japan medens de også inkluderer masser af action med three-dimensional mobility gear for at genskabe de majestætisk scener af unge mennesker der slås mod kæmperne.

Isayama bliver støttet af film kritikeren Tomohiro Machiyama og Yuusuke Watanabe (Dragon Ball Z: Battle of Gods) om at skrive manuskriptet til den kommende film.

To live-action Attack on Titan film kommer næste sommer

Den 23 årige skuespiller Haruma Miura (Crow ZERO II) har hovedrollen i de to film. Andre roller spilles af Hiroki Hasegawa, Kiko Mizuhara, Kanata Hongou, Takahiro Miura, Nanami Sakuraba, Satoru Matsuo, Satomi Ishihara, Taki Pierre, Jun Kunimura, Shuu Watanabe,  Ayame Misaki og Rina Takeda. Hvem de spiller er ikke afsløret endnu.

Kilde AFA Channel

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,